Диляна Попова е една от най-секси и чувствените жени в

...
Диляна Попова е една от най-секси и чувствените жени в
Коментари Харесай

Когато Диляна Попова не се притеснява да покаже гърдите си

Диляна Попова е една от най-секси и чувствените дами в България. И като модел, и като актриса, тя е неотразима. Това е и една от аргументите вниманието ни към нея да не стихва.
 Когато Диляна Попова остане без горнище
Когато Диляна Попова остане без горнище

Сутрините са такива

Затова и честичко хвърляме по едно око на профила ѝ в обществените мрежи, където се натъкваме я на някоя гореща фотография по бански от лятната ѝ почивка, я на някой спиращ дъха кадър от работен ангажимент. Точно като последните фотоси на модела, на които театралничи без горнище за корицата на FHM. 

Кадрите са дело на Коко Кръстев, с който  работи от години и който, няма подозрение, още веднъж е съумял да улови естествената хубост и невероятния съблазън на актрисата. Като към това прибавим и обстоятелството, че Диляна е без горнище, прикриваща гърдите си единствено с коса, се получава взривоопасна композиция. 

И не сме единствените, които считат по този начин. Последователите на модела не пропуснаха в мнения под фрагментите да изкажат за следващ път възхищението си от метода, по който наподобява Диляна. Много от тях я похвалиха за дръзката фотосесия, а някои шеговито написаха, че не ѝ трябват облекла, откакто може да се облече с косата си. 

Що се отнася до актьорските изяви на Диляна Попова, неотдавна имахме удоволствието още веднъж да я гледаме на огромен екран в " Аферата Пикасо ", който се завъртя в кината през октомври. Новата престъпна комедия, режисирана от Ян Янев, слага в центъра на сюжета открадна картина на испанския художник. 
 „ Аферата Пикасо “ - новият български филм на Ян Янев с Филип Буков, Диляна Попова и Башар Рахал
Когато българи се забъркат с открадната картина на Пикасо

„ Аферата Пикасо “ е колкото криминале, толкоз и комедия

Освен Диляна Попова, в  " Аферата Пикасо " вземат участие и Филип Буков, Башар Рахал, Свежен Младенов, Павел Владимиров, Галя Сарафова, Райна Караянева и Зафир Раджаб, някогашната Мис България Жени Калканджиева, както и изпълнителите Кристиан Кирилов и Тита.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР