Диляна Попова е една от най-секси и чувствените жени в

...
Диляна Попова е една от най-секси и чувствените жени в
Коментари Харесай

Диляна Попова отново е секси по бански

Диляна Попова е една от най-секси и чувствените дами в България. И като модел, и като актриса, тя е неотразима. Това е и една от аргументите вниманието ни към нея да не стихва.
 Диляна Попова, Pavell & Venci Venc, “Призрак ” и присъединяване на модела в клипа на песента
Диляна Попова - нежна, чувствена и секси като Муза

" Призрак " - любовната изповед на Pavell & Venci Venc

За никого не е загадка, че Диляна Попова обича морето, по тази причина и се пробва постоянно, когато има малко свободно време, да го прекара на някой плаж.

Тъй като в България към момента е много рано за морски занимания, актрисата явно се избрала някоя екзотична дестинация. Макар от качените фотоси в профила ѝ в Instagram да не излиза наяве къде тъкмо почива, по-важното е, че отново е по бански. И още веднъж - напълно предстоящо, е супер секси.

Диляна Попова написа, че от дълго време чака лятото да пристигна. Да си признаем, ние също. За разлика от нас обаче, които си го чакаме търпеливо в България, моделът въпреки и не тук, постоянно се радва на слънце, пясък и солена вода.

Последното ѝ морско бягство беше през април на една от обичаните ѝ дестинации - Малдивите. През март пък стана ясно, че музикалните братя Pavell & Venci Venc са поканили Диляна Попова да взе участие във видеото към най-новата си ария " Призрак ". Момчетата не скриха, че парчето е прочувствено и е един тип любовна изповед. Личният им лиричен диалог е както с Музиката, по този начин и с Музата.
 Диляна Попова и секси екзотичната ѝ почивка
Когато Диляна Попова е същинско морско прелъщение

Нова доза сексапил и съблазън от родния модел

А коя е Музата надали бихме сбъркали - това е Диляна Попова, несъмнено. Заедно с Pavell & Venci Venc тя е част от стилното видео, режисирано от Pavell. Момчетата признаха, че е нямало по какъв начин да се случи, в случай че Диляна не се е била съгласила да взе участие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР