Дилян, който хвърли детето си от мост, изпитвал затруднения да

...
Дилян, който хвърли детето си от мост, изпитвал затруднения да
Коментари Харесай

Мъжът, хвърлил сина си от мост, не можел да се грижи за него

Дилян, който хвърли детето си от мост, изпитвал усложнения да се грижи за дребния, откакто жена му избягала от него на 20-ти юли. Така обяснил 31-годишният мъж решението си да хвърли от моста в Янтра 4-годишния Дариел.
Зверството е осъществено през вчерашния ден. Самият Дилян се е обадил на телефона на действен служител на реда от регионалната дирекция в Габрово, само че не да признае какво е сторил, а да заяви, че има намерение да се самоубие, като скочи от моста, описа ст. комисар Борислав Муеров, началник на ОДМВР.
Неадекватният татко първо твърдял, че момчето единствено е паднало от виадукта, само че след това е направил признания.
Повдигнато му е обвиняване за ликвидиране на детето по изключително нечовечен метод. Следобед в съда ще се гледа настояването на прокуратурата за задържане под стража. Той е престъпно проявен за кражба и междинна телесна щета, за което е лежал 8 месеца в пандиза в Ловеч. С майката на сина им Поля били дружно от 8 години. В края на юни дамата избягала от фамилното жилище. Само една нейна другарка знаела къде е и даже майка й я оповестила за търсене в полицията.
Пред арбитър декларирала, че е била жертва на домашно принуждение. Не е подавала сигнали до институциите, тъй като Дилян я заплашвал, че ще я убие и че ще и лишават детето, сподели окръжният прокурор на Габрово Надежда Желева. Тепърва ще се търсят документи от регионалната болница, които да потвърдят, че е получавала телесни повреди от мъжа принудител.
До в този момент Дилян Мариянов не е освидетелстван за психологични болести. Няма данни и в нощта на нещастието да е бил под влияние на наркотични или упойващи субстанции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР