Дилиън Уайт трябва да чака до февруари 2021, за да

...
Дилиън Уайт трябва да чака до февруари 2021, за да
Коментари Харесай

Уайт ще чака 16 месеца за нов мач за титлата на WBC

Дилиън Уайт би трябвало да чака до февруари 2021, с цел да стане наложителен кандидат за купата на WBC, и да се бие за пояса за първи път, в случай че „ обстановката му бъде изяснена “ с Британската антидопингова организация.

Уайт стана наложителен кандидат за пояса на Дионтей Уайлдър, откакто надигра Оскар Ривас, само че получи наказване от Световния боксов съвет поради позитивна допинг проба. Самият Уайт показа, че е победил колумбиеца „ почтено и заслужено “. „ Ситуацията на Дилиън Уайт е в развой както с Британската антидопингова организация и представителите на боксьора, по този начин и със Световния боксов съвет. Ако обстановката му бъде изяснена, той ще стане наложителен претендет за пояса през февруари 2021 “, се споделя в изказване на WBC.

Непобеденият първенец Уайлдър ще направи идната отбрана на купата си в реванш против Луис Ортис на 23 ноември. След това той има намерение да се изправи за повторно против Тайсън Фюри през 2020 след равенството посред им предходната година. В изказване на WBC бе доказано, че двамата са се споразумяли за нов мач.

„ Когато се бих с Ортис, той освен имаше триумфите, само че и влизаше в категорията на най-тежките противници в дивизията. Съгласен съм с тези, които споделят, че той беше най-трудният ми конкурент на кръга до в този момент. Никой не искаше да се бие с него и това към момента е по този начин. В реванша ще имам повече убеденост и мотивация да направя това, което би трябвало да направя. Вече видях на какво е кадърен. Това ще направи нещата по-забавни. Нямам самообладание да видя по какъв начин той ще се оправи с мен, когато съм в най-хубава форма “, показа Уайлдър във връзка идния си пердах с Ортис. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР