Дилиън Уайт, който избяга от мач с Кубрат Пулев в

...
Дилиън Уайт, който избяга от мач с Кубрат Пулев в
Коментари Харесай

Костотрошача не брои Кобрата за жив

 Нарекоха Кобрата
Дилиън Уайт, който избяга от мач с Кубрат Пулев в София, след което победи по точки Джоузеф Паркър и си завоюва правото да провокира Дионтей Уайлдър за международната купа на WBC, не смята Кобрата за заслужен за топ 5 на планетата.

Според британеца с паметния прякор Костотрошача в тази роля влизат Уайлдър, Паркър, Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и той самият. 30-годишният Уайт е с актив от 24 победи и едно проваляне от Ей Джей през 2015-а.

“Това са петте имена в моя лист, които си коства да бъдат гледани и да се бият за международните трофеи. При това сега Тайсън Фюри е посмешище, което няма нищо общо с бокса и е на едно доста криво-ляво равнище.

Ако фактически желае мач, да заповяда, очаквам го, до декември съм разполагаем ”, изригна Уайт, представен от " Тема Спорт ".

Кобрата пък от своя страна чака търга на 9 август, след което да стане ясно по кое време и къде ще се организира боят му с Хюи Фюри. Очаква се двамата да се срещнат в края на октомври в “Арена Армеец ”, а спечелилият ще получи късмет за купата на IBF на Джошуа следващата година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР