Дилемата цвят или дължина винаги е стояла на дневен ред,

...
Дилемата цвят или дължина винаги е стояла на дневен ред,
Коментари Харесай

Новите руси удължения за коса в супер дължини са в МАГАМА

Дилемата цвят или дължина постоянно е стояла на дневен ред, само че ние от салон Магама имаме различен сюжети за вас! Защо би трябвало да избираш изобщо, като може да имаш всичко незабавно!

Вече надавате ухо какво ще последва? Следва същинско чудо за вашата нова коса.

   
Искате неповторим рус колорит, персонализиран съгласно тена на лицето, цвета на очите и цялостния ви аутфит. Това идеално може да се случи с новите 7 руси нюанса на багра за коса #Kadiffe.
Нежни златисти, бледорозови или снежно бели цветове избирате с нашите консултанти в салона, които имат богат опит и могат да създадат вашия неповторим рус колорит, който сте желали!

Не стопираме до тук. Ако желаете цялостна промяна на вашият външен тип ще прибавим и повече дължина. 40-60- 70 см? Какво е вашето предпочитание?
Удължаване с естествена 100% натурална коса в неповторими руси цветове!
Сега в салон Магама ще откриете новите ни оферти славянски коси за удължение на коса. Косите са в изумителни руси цветове и не се постанова в допълнение изсветляване, с цел да прелеят с вашия персонализиран цвят! Висококачествените славянски коси може да намерите в три разновидността: кератинови кичури, стикери и треси, по този начин може да съчетаете елементарно еднакъв цвят с няколко метода на слагане. Косите са с изключителни дължини до 70 см и в този момент имате невероятната опция единствено с едно слагане да сте с коса до кръста! Както ви обещахме единствено за няколко часа ще имате безусловно нова визия! Плътна и гъста коса с дължината, за която постоянно сте мечтали в прелестни руси нюанси!
Дами, идва сезона на огромните дарове! Подарете си тази фантазия! Вашата неповторима коса е при нас в салон Магама!

Ще ни откриете на адрес:
София, Дамян Груев 46 0898777740
София, Патриарх Евтимий 51 0898778137
София,  Солунска 23 0898770058

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР