Дилемата на предстоящите местни избори е между направеното и ненаправеното.

...
Дилемата на предстоящите местни избори е между направеното и ненаправеното.
Коментари Харесай

Георги Марков в Добрич: Пред хората на тези избори има само една дилема – направеното от ГЕРБ или ненаправеното от БСП

Дилемата на идните локални избори е сред направеното и ненаправеното. Това съобщи при визитата си в Добрич националният представител от ПГ на ГЕРБ Георги Марков. Той беше в града по покана на Надежда Петкова, претендент за кмет от локална коалициа ГЕРБ (СДС). На срещата в Огледална зала,,Нели Божкова” пред десетки свои фенове, известният бъгарски политик и парламентарен арбитър от 1994 до 2003 година приказва по темaта,,30 години демокрация”.



При откриването на срещата Надежда Петкова показа госта и показа:,,Георги Марков е един от най-хубавите политически анализатори, който с хирургична акуратност може да направи дисекция на всеки публичен проблем в България и света. Той не се опасява да посочва нещата с същинските им имена. Ето за какво през днешния ден му споделям добре пристигнал в Добрич. Защото по време на цялата акция за локалните избори не се колебах да споделям истината за ръководството в града през последните 4 години. Добрич не заслужава да бъде ръководен от хора, които се опияняват от това да се виждат на телевизионния екран. Думите им основават заблуда, че в града ни нещо се случва, а действителността е плашеща. Разбити улици, нечистотия, боязън и безвремие. Това не е градът, в който желаеме да живеем.



"Нужен е спор за това какво да вършим през идващите четири години, с цел да бъде изведен Добрич на едно друго равнище, което заслужаваме. Какво вършим, с цел да можем ние и децата ни да имаме бъдеще тук и да създадем добра районна политика, такава, каквато можем и каквато заслужаваме “, попита Надежда Петкова известния политик.

"Запознах се с Надежда Петкова в Народното събрание и се впечатлих от нейната одушевеност. Затова съм тук “, сподели Георги Марков. „ Надявам се, че жителите на Добрич ще сравнят направеното през последните 30 години от ГЕРБ и ненаправеното от Българска социалистическа партия. Това е алтернативата – направеното против ненаправеното “, сподели политикът.



По думите му в градовете, които е посетил при представянето на книгата си, е видно, че там, където има кметове на ГЕРБ – обитаемоте места са очевидно изменени. „ Надежда е с две деца, с две висши образования и с двоен опит – и като общински консултант, и като зам.-кмет. Тя е човек, който е наясно с проблемите на локалното самоуправление. Но с изключение на качествата - тя има и политическа поддръжка на най-голямата партия в България - ГЕРБ, която за тези 30 години народна власт единствена няма изборна загуба от Българска социалистическа партия. И това не е инцидентно “, разяснява депутатът и риторично запита: „ Кой стои зад днешния кмет? Издигнат от Реформаторски блок – къде е той през днешния ден? Най-голямото неразбирателство на българската политическа сцена през тези 30 година 7-8 партии с по половин % се събраха, с цел да минат заветните 4%, качиха се на гърба на Борисов, влязоха във властта, изпокараха се и пушек да ги няма – по-голямата част към Брюксел. Партия ДБГ няма. От Национална движение „Симеон Втори" остана портретът на царя “.



"Затова доста значимо за този град е, че с цел да се възроди, би трябвало да има кмет, който е наясно с проблемите, да има качества, само че и да има зад тила си министър председател и държавно управление, както и партия, които очевидно трансформираха огромните градове. Затова се надявам този път да се гласоподава рационално. Ако жителите на Добрич желаят смяна, това е смяната – Надежда “, сподели Георги Марков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР