Дилърът, който е продал дрога на Кристиан Николов, вероятно е

...
Дилърът, който е продал дрога на Кристиан Николов, вероятно е
Коментари Харесай

Предположение в медиите - в какво състояние е бил Кристиан Николов, за да кара като безумен

Дилърът, който е продал дрога на Кристиан Николов, евентуално е смесил кокаин с амфетамини, което се прави, с цел да желае " потребителят " още. Кокаинът и амфетаминът " подвигат ", а марихуаната и бромазепамът " смъкват " и успокояват, написа в. " 24 часа ", който се базира на собствен източник - някогашен дилър.
Досега съгласно експертизата по делото Николов е взел 4 типа дрога - кокаин, амфетамини, марихуана и бромазепам. Той взел коктейл от всички дроги часове преди случая. Заради това е упрекнат в съзнателно ликвидиране на журналиста.
" Хората, които взимат амфетамин, пушат и марихуана след това, с цел да ги успокои и да могат да заспят. Бромазепамът в композиция с останалите опиати се работил на Кристиан унасящо и умерено ", споделя някогашният " готвач " на дрога. Според него е допустимо Николов да се е блъснал в колата на Милен Цветков в положение, покрай заспиване.
Бромазепамът е успокоително, познато и като лексотан. Медикаментът може да се купи от аптека единствено със зелена рецепта, подписана от доктор. Към това лекарство можеш да се пристрастиш.
Винаги стартират с марихуана. После от интерес пробват амфетамин и екстази. Ако имат шанс, стопират до такава степен. Последната стъпка е хероинът, разяснява източникът на " 24 часа ".
Той разяснява и така наречен кристали, които се " готвят " от осведомени. Необходимите артикули се набират от аптека и от магазин за битова химия. Прахчето работи като афродизиак и усилва половото предпочитание у дамите.
" В нощните заведения по Слънчев бряг мъжете поставят кристали в чашата на непознато момиче. Кристалът елементарно се разтваря в алкохол и не оставя диря, тъй като е прозрачен. В композиция със спиртна напитка резултатът се ускорява ", споделя някогашният готвач на дрога.
След питието и без да подозира нищо, дамата бързо губи задръжки. Под въздействието на дрогата е склонна да прави секс и с непознати. Стига се до оргии, извращения и гаври.
Най-новото на пазара е оризова хартия, полята с опиата в течно положение. Дрогата изсъхва и попива в листчето. Слага се под езика, с цел да има по-бърз резултат. Наркотикът мъчно се открива, тъй като наподобява на елементарни листчета.
Най-търсеният и продаван опиат в последните години е " кокаинът за небогати ", прочут още като “сливенски кашкавал ” или просто пико.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР