Дилър на наркотици е заловен при съвместни действия от ОДМВР

...
Дилър на наркотици е заловен при съвместни действия от ОДМВР
Коментари Харесай

Специализирана акция в Пазарджишко, има много задържани

Дилър на опиати е хванат при взаимни дейности от ОДМВР – Пазарджик . Органите на реда спрели лек автомобил на пътя Пазарджик - Пловдив. Оказало се, че 34-годишен пасажер в минивана от регионалния град изхвърлил на пода на возилото суха листна маса. У него били открити и две полиетиленови топчета със същото наличие. Проверката открила, че това е синтетичен канабиноид с обща маса над 105 грама, заяви.

Мъжът е остарял познайник на органите на реда, с голям брой престъпни регистрации , осъждан и изтърпявал санкции " отнемане от независимост ". Криминалистите го засекли като дилър на този тип опиат за територията на квартал " Изток " в регионалния град.

В хода на спецоперацията екипи на полицейските ръководства в Панагюрище и Пазарджик, на секторите в Лесичово и квартал " Изток ", са засекли ощ е трима мъже и една жена притежаващи наркотични субстанции. От тях са конфискувани разнообразни количества синтетичен канабиноид, марихуана, амфетамин и хероин.

Униформените са задържали и мъж от Пазарджик предложил рушвет на проверяващи го служители на реда е арестуван на територията на Белово. Автопатрул на локалния сектор правил надзор над участниците в пътното придвижване.

Униформените спрели и микробус с лидер 26-годишен пазарджиклия и установили нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Тогава мъжът решил, че ще му се размине и подхвърлил в кората на едната от вратите на служебния автомобил банкнота с номинал от 50 лв.. Дежурна група при РУ-Септември е направила оглед на мястото, а парите са конфискувани, като материално доказателство, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В акцията са открити още причинителите на домови обири , такива от строителен обект и магазин и на мобилен телефон. Двама са арестувани, като създатели на вандалски прояви. Един е счупил няколко пейки в региона на еко пътека край Панагюрище, а различен нанесъл вреди на кафе автомат.

По време на инспекциите по пътищата е спрян лидер управлявал под въздействието на опиати , различен под въздействието на алкохол.

По време на профилираната акция са осъществени инспекции на 1496 индивида, 1422 моторни транспортни средства, 53 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи.

За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 52 акта и 282 фиша. Установени са общо 25 закононарушения, като в арестите на районните ръководства са арестувани 12 индивида.
 
Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР