Дилър на наркотици е заловен при съвместни действия от ОДМВР

...
Дилър на наркотици е заловен при съвместни действия от ОДМВР
Коментари Харесай

Спецакция в Пазарджишко, има задържани

Дилър на опиати е хванат при взаимни дейности от ОДМВР – Пазарджик. Органите на реда спрели лек автомобил на пътя Пазарджик - Пловдив. Оказало се, че 34-годишен пасажер в минивана от регионалния град изхвърлил на пода на возилото суха листна маса. У него били открити и две полиетиленови топчета със същото наличие. Проверката открила, че това е синтетичен канабиноид с обща маса над 105 грама.

Мъжът е остарял познайник на органите на реда, с голям брой престъпни регистрации, осъждан и изтърпявал санкции " отнемане от независимост ". Криминалистите го засекли като дилър на този тип опиат за територията на квартал " Изток " в регионалния град.

В хода на спецоперацията екипи на полицейските ръководства в Панагюрище и Пазарджик, на секторите в Лесичово и квартал " Изток ", са засекли още трима мъже и една жена притежаващи наркотични субстанции. От тях са конфискувани разнообразни количества синтетичен канабиноид, марихуана, амфетамин и хероин.

Униформените са задържали и мъж от Пазарджик предложил рушвет на проверяващи го служители на реда е арестуван на територията на Белово. Автопатрул на локалния сектор правил надзор над участниците в пътното придвижване.

Униформените спрели и микробус с лидер 26-годишен пазарджиклия и установили нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Тогава мъжът решил, че ще му се размине и подхвърлил в кората на едната от вратите на служебния автомобил банкнота с номинал от 50 лв.. Дежурна група при РУ-Септември е направила оглед на мястото, а парите са конфискувани, като материално доказателство, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В акцията са открити още причинителите на домови обири, такива от строителен обект и магазин и на мобилен телефон. Двама са арестувани, като създатели на вандалски прояви. Един е счупил няколко пейки в региона на еко пътека край Панагюрище, а различен нанесъл вреди на кафе автомат.

По време на инспекциите по пътищата е спрян лидер управлявал под въздействието на опиати, различен под въздействието на алкохол.

По време на профилираната акция са осъществени инспекции на 1496 индивида, 1422 моторни транспортни средства, 53 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи.

За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 52 акта и 282 фиша. Установени са общо 25 закононарушения, като в арестите на районните ръководства са арестувани 12 индивида.

Текст: Ангел Узунов


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР