Дилър на анаболни стероиди, който две години бягал от арест

...
Дилър на анаболни стероиди, който две години бягал от арест
Коментари Харесай

Дилър се подигра с полицията, а сега - ще плаща хиляди СНИМКИ

Дилър на анаболни стероиди, който две години бягал от арест и се подигравал на полицията благодарение на обществените мрежи, бе хванат предходната година. А в този момент го чака сурова санкция.

34-годишният Теранс Мърел би трябвало да заплати 31 000 паунда за непозволено извоюваните пари или да отиде зад решетките за 15 месеца. Мърел изхвърчал от Англия за райския остров Бали, откакто бил оголен като член на тайфа за търговия със стероиди с оборот от 2 милиона паунда. Организацията доставяла веществата от Хонг Конг и Китай.

Когато дошъл вместо се любува на красивите плажове, непривличайки внимание, той почнал да живее разточителен плейбойски живот. Всячески показвал това, че се е измъкнал от управляващите, а профилите му в мрежата се оказали самобитен дневник на приключенията му.

Една от фотосите, на които театралничил с приятелите си, била озаглавена като “Най-лошите мъже в Бали”. На други фрагменти посочил тренировките си във фитнеса, по какъв начин седи край безконечен басейн или работи на преносимия компютър си пред прелестна панорама.

Това обаче разкрива местонахождението му и през февруари предходната година той е арестуван, когато пътувал от Бали до Камбоджа и бил екстрадиран назад във Англия.

Съдът го осъжда на това да върне над 31 000 паунда от извоюваната сума от търговията със неразрешени анаболи, която била разкрита като част от обширна престъпна интервенция. Самият Мърел даже не се явил на процеса.

Той има едвам три месеца да откри парите, другояче отива зад решетките. Мърел, който е от Дидкот, Оксофордшър, стимулира своята опотреба на стероиди с това, че желал да наподобява допустимо най-добре за работата си като модел.

По-късно признал, че е доставял субстанции от клас С в Северен Уелс, благодарение на мрежата. Според решението на съда, той би трябвало да възстнови още повече пари, в случай че несъмнено успее да ги откри.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР