Дилън Дюб, който сега е обвинен в сексуално насилие от

...
Дилън Дюб, който сега е обвинен в сексуално насилие от
Коментари Харесай

Flames твърдят, че не са знаели за случая на сексуално насилие на Дилън Дъб, когато той си е взел отпуск за „психично здраве“

Дилън Дюб, който в този момент е упрекнат в полово принуждение от хипотетичен случай от 2018 година, преди този момент е взел отпуск от Пламъци на 21 януари, което съгласно екипа е по аргументи, свързани с психологичното здраве.

Сега, откакто във вторник се появиха известия, че Дубе е измежду четиримата играчи от НХЛ, изправени пред обвинявания за хипотетичното нахлуване в Онтарио, Канада, Калгари сподели, че не е знаело, че нападателят е забъркан в тази ситуация.

„ Вече разбрахме за обвиняването в полово посягане, повдигнато против Дилън Дубе “, се споделя в изказване на екипа във вторник. „ Ние одобряваме този въпрос доста съществено. Тъй като въпросът сега е в развой на правосъдно произвеждане, сега няма да имаме повече мнения.

„ Не знаехме за висящи обвинявания по времето, когато молбата на Дилън за отпуск беше предоставена.

Дюб, дружно с нападателите на Devils Майкъл Маклауд и Кал Фут и вратарят на Флайърс Картър Харт, бяха упрекнати в полово принуждение във вторник от случая през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР