Диктор е псувал съдии и футболисти по време на мача

...
Диктор е псувал съдии и футболисти по време на мача
Коментари Харесай

Гръмна нов скандал: Диктор псувал наред футболисти и съдии

Диктор е псувал съдии и футболисти по време на мача от шампионата на Югозападната Трета лига. Това е станало по време на мача сред Беласица и Рилски състезател, извоюван от петричани с 2:1.

Ето и целият текст от клубния уебсайт на Рилски Спортист:

Отборът на „ Рилски Спортист “ загуби от „ Беласица “ с 1:2, в среща от втория кръг на Югозападната Трета лига, на така наречен стадион в Коларово.

Мачът стартира при извънредно тежки условия за футбол и 35-36 градусова горещина, неравномерен и неприятен терен. Още в самото начало домакините упражниха напън и до десетата минута пропуснаха две чисти положения за гол пред вратата на Марио Райчев. При второто топката се отби в гредата, след удар от пеналта на състезател на „ Беласица “.

В средата на полувремето, „ Рилски “ се окопити и изравни владението на топката, като стартира по-смело да гледа към вратата на домакините и направи няколко нелоши офанзиви, приключили без сериозна опастност за стража на „ Белла “. Около 40-та минута на срещата, „ Рилски “ реализира бърза контраофанзива и с пас в кулоар на голова позиция бе изведен голмайстора Петко Петков, който финтира вратаря на домакините и означи. Голът обаче не беше зачетен, заради вдигнат байрак за засада. Такава нямаше, а самоковци бяха ощетени от страничния и основен съдия Георги Андреев. Полувремето приключи при нулев резултат.

Втората част стартира с доста огромен напън на „ Беласица “, които безусловно натикаха тима на „ Рилски състезател “ в личното си наказателно поле. Голът не закъсня и падна 8 минути след подновяването на играта. При едно безредие в наказателното поле на „ Рилски “, Аспарух Шамкаров се озова с топката в крайници и непокрит направи беззащитен Марио Райчев за 1:0. Само две минути след попадението, в 55-та минута, Таушанов направи удвои резултата след удар към пеналта. След 60-та минута „ Рилецо “ се поосвежи и погледна още веднъж напред.

В игра влязоха Васил Киров и Йоаким Ръсовски, които пораздвижиха играта в центъра на терена. В 70-та минута след чудесно извършена офанзива на самоковци, Петко Петков бе изведен с пас и след акуратен удар пред наказателното поле на „ Белла “ върна едно попадение за 2:1. До края на мача се редуваха офанзива и към двете порти, като самоковци търсеха упорито второ попадение и в края на продължението бяха доста покрай изравнителен гол, само че топката мина на сантиметри над напречната греда.

Така срещата приключи при резултат 2:1 за домакините и един нелош мач за „ Рилски “, който сподели, че не се предава елементарно и се бори до последната минута.

Лошо усещане по време на срещата направи един незаконен „ диктор “, който непрекъснато поздравяваше футболисти и съдии на „ майка “ и „ татко “, а от основния вход на съблекалните домакинът на „ Беласица “ хокаше рефера, обръщайки се към него с малко и фамилно име. Силно се надяваме, че дежурният пратеник ще отрази тези нередности в протокола си.

След изиграването на този кръг, „ Рилски Спортист “ заема 9-та позиция, с 3 точки и голова разлика 3:3.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР