Диктаторите, които не плащат цена, предизвикват повече хаос, ще заяви

...
Диктаторите, които не плащат цена, предизвикват повече хаос, ще заяви
Коментари Харесай

Байдън: Путин греши, ние бяхме готови

Диктаторите, които не заплащат цена, провокират повече безпорядък, ще съобщи по адрес на Владимир Путин президентът на Съединени американски щати в речта си " За положението на Съюза " пред Конгреса, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Според извадки от речта, публикувани от Белия дом и представени от осведомителната организация, Джо Байдън ще каже, че Западът е бил подготвен за съветското настъпление в Украйна и че неговата администрация има проект за битка с инфлацията в Съединени американски щати.

" През нашата история сме усвоили един урок - когато диктаторите не заплащат цена за своята експанзия, те предизвикват повече безпорядък. Те не престават напред. А разноските и заканите за Америка и света не престават да се усилват ", гласят думите му в квалифицирания текст. " Войната на Путин е преднамерена и непровокирана. Той отхвърли напъните на дипломацията. Той си мислеше, че Западът и НАТО няма да отвърнат. И си мислеше, че ще може да ни раздели ", ще изтъкне Байдън и ще заключи: " Путин бърка. Ние бяхме подготвени ".

Очаква се Байдън да огласи проекта си за ограничение на инфлацията посредством понижаване на разноските на американците, а не посредством понижаване на приходите им. Според него фирмите в Съединени американски щати ще бъдат приканени да преодолеят зависимостта си от веригите за доставки от чужбина и да създават повече артикули като коли и полупроводници и в страната да има " повече инфраструктура и нововъведения ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР