Диктаторът на MADCAP Ким Чен Ун издуха 122 000 паунда

...
Диктаторът на MADCAP Ким Чен Ун издуха 122 000 паунда
Коментари Харесай

Ким Чен Ун издуха 122 000 паунда за секси бельо за една година въпреки забраната на ООН за внос на модни дрехи

Диктаторът на MADCAP Ким Чен Ун издуха 122 000 паунда за секси долни дрехи за една година, откакто изви панталоните си с неговите врагове.

Севернокорейският диктатор похарчи бомба за дръзки дрънкания макар възбраната на Организация на обединените нации за импорт на първокласни артикули поради опита му да създава нуклеарни оръжия.

Твърди се, че луксозното облекло е за съпруги и приятелки на елита - и неговите ръчно подбрани дами са наречени Отряд за удоволствия.

В отчет се споделя, че парите са отишли ​​за „ сутиени, колани, корсети, презрамки, тиранти, жартиери и сходни продукти “.

Това е в внезапен контрастност с тежкото състояние на обеднялите хора в неговата нация, като множеството от тях печелят по £1000 годишно.

Дебелият тиранин, който търгува с Китай, също е похарчил £44 милиона за пури и цигари, демонстрират данните за интернационалната търговия за 2022 година

Той би трябвало да държи комунистическите си другари благи, а дезертьорът Джанг Джин-сунг сподели за Отряда на удоволствията: „ Пове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР