Dignitas бе последният тим, обявил петицата си за следващия сезон

...
Dignitas бе последният тим, обявил петицата си за следващия сезон
Коментари Харесай

Dignitas поглежда към Worlds със звезден състав

Dignitas бе последният отбор, оповестил петицата си за идващия сезон в американското състезание по League of Legends - LCS. Отборът от много време се намира в трагична обстановка, само че наподобява това е годината, в която геймърите ще опитат да възвърнат именитата организция назад към триумфите.

Съставът се състои от именити имена от заглавието на Riot, както и от някои надарени и още недотам потвърдени състезатели от NA сцената. 

На топ лейн ще играе към този момент някогашният състезател на MAD Lions Ирфан Берк " Armut " Тюкек. Той съумя да придобие сериозен опит в испанския клуб, а по този начин и в интернационалните шампионати, и е време да опита да издигне и този нов отбор от нулата. 

Лукас " Santorin " Ларсен пък ще пази джунглата на Dignitas. Датчанинът има доста богат опит на северноамериканска почва, сходно на своя сътрудник в мид лейна - Николай " Jensen " Йенсен. Дуото от Дания събира двама от най-легендарните играчи в NA сървъра, които се славят с голям опит и гений.

На бот лейн застава Тревър " Spawn " Кер-Тейлър от досегашната петица на Dignitas, а пък със съпорт ролята ще се заеме Лий " IgNar " Донг-гун, който също може да се похвали с наученото от Корея, Европа и NA.

" Омръзна ми да изгубвам ", бе обръщението на мениджъра на Dignitas Джеймс Бейкър във видео анонса за рокадите за 2023 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР