DigitalСофтуерните инженери на компанията експериментират от доста време с интеграцията

...
DigitalСофтуерните инженери на компанията експериментират от доста време с интеграцията
Коментари Харесай

Промяна: Google Photos вече ще ни казва кои снимки не са архивирани в профилите ни

Digital

Софтуерните инженери на компанията опитват от много време с интеграцията на потребен знак в услугата, който ни осведоми дали дадена фотография е архивирана. Въпросният знак може да бъде открит в горната част на изображенията и съставлява комфортен метод да сте сигурни, че мултимедийното ви наличие е непокътнато в Google Photos. Функцията, обаче имаше тестов темперамент и компанията последователно я отстрани от интерфейса на мобилното приложение. 

Желанието на потребителите и противоположната връзка с тях, обаче са принудили компанията да промени своето решение. Гугъл към този момент са подготвени с нов Gallery View раздел, в който ще забележим лист само със снимките, които не са архивирани в услугата. Така ще можете елементарно освен да видите кои фрагменти към момента не се пазят в профилите ви, само че също да стартирате ъплоуда или да ги изтриете.  Отделянето в нов раздел ще ви спести скролването сред всички изображения в Гугъл Photos. 

Новият инструмент към този момент се популяризира от Гугъл, само че ще е належащо време преди да е разполагаем за всички консуматори по целия свят. Собственици на смарт телефони с Android към този момент се похвалила във форумите, че могат да тества сами функционалността на своите устройства. Едва ли ще се постанова да чакаме прекомерно дълго. Със сигурност прибавянето на независим раздел за фотосите, които не са архивирани в мобилното приложение ще спести скъпо време, изключително на хората, които непрекъснато снимат от смарт телефона.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР