Дигиталният портфейл MyFinе платформа за бързи парични преводи и онлайн

...
Дигиталният портфейл MyFinе платформа за бързи парични преводи и онлайн
Коментари Харесай

Дигиталният портфейл MyFin стартира с подкрепата на Fibank и Mastercard

Дигиталният портфейл MyFin е платформа за бързи парични преводи и онлайн разплащания, издаване на цифрови и виртуални карти.

Платформата се ръководи от лицензираното от Българска народна банка сдружение за електронни пари – Майфин ЕАД (MyFin), на което притежател е Fibank. Дружеството показва за първи път своите услуги - посредством цифровия портфейл MyFin, на 2 ноември 2020 година

В цифровия портфейл MyFin потребителите могат да издадат незабавно цифрова дебитна карта, както и да заявят физическа пластика, която да бъде доставена до тях с пощальон. Картите, издавани от MyFin, са под марката на Mastercard.

С тях могат да се вършат онлайн заплащания, както и заплащания на ПОС терминал. Mastercard е софтуерният сътрудник на MyFin, който способства със своя опит, сигурност и новаторски софтуерни решения.

Платформата предлага новаторски функционалности и посредством нея потребителите могат с изключение на общоприетите преводи, да подреждат и преводи сред физически лица – клиенти на MyFin (Peer to peer), заплащане с линк.

Благодарение на облекчените софтуерни процеси, потребителите имат опция да подреждат преводите си по-бързо и с по-ниски такси от обичайните банкови преводи.


Клиентите на MyFin могат да се осведомят в действително време за положението на средствата си, осъществените преводи, както и да получат 24-часова консултация от висококвалифицирани специалисти.

Фокусът на MyFin е ориентиран към предлагането на артикули и услуги, от които актуалният човек със забързано всекидневие има потребност.

Визията на компанията се концентрира в това да улесни и направи още по-приятно потребителското преживяване при ръководството на финансите, да развива и надгражда приложението с нови функционалности за своите консуматори.

Като част от тази идея всеки консуматор, който желае да се възползва от Advanced или Premium пакет от MyFin в интервала 29.10-31.11.2020 година в това число, получава подарък – 3-месечен премиум пакет за музикалната платформа Tidal.

MyFin застава в поддръжка на идеята за по-малко нездравословни излъчвания и запазване на околната среда, посредством реализация на разнообразни начинания. Първата от тях е обвързвана със самата пластика - MyFIN избра новаторски материал за производството й в партньорство с компанията AUSTRIACARD.

Картата е направена от разградим материал и доближава до потребителите в опаковки от рециклирана хартия. A за всеки 100 издадени физически карти MyFin ще засажда по едно дърво.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР