Дигиталният асистент, който вече клиентите - физически лица на ОББ

...
Дигиталният асистент, който вече клиентите - физически лица на ОББ
Коментари Харесай

Дигиталният асистент Кейт в ОББ Мобайл вече и в помощ на юридически лица

Дигиталният помощник, който към този момент клиентите - физически лица на ОББ добре познават, разпростира своя обсег и към този момент е разполагаем и на бизнес клиентите на ОББ. Кейт към този момент може да дава отговор на над 180 най-често задавани въпроса и също така оказва подпомагане във връзка заявяване на нова бизнес дебитна или кредитна карта, заявяване на ПОС, издаване на банково уверение и други.

Плановете са до края на годината да бъдат прибавени още потребни функционалности, за създаване на оптимално персонализиран метод, съгласуван с бизнес потребностите на клиентите - юридически лица на ОББ.

Персоналният цифров помощник на ОББ, основан на изкуствен интелект, беше въведен в мобилното банкиране на банката преди две години и бързо набра известност. За това време Кейт се научи да приказва на български език, както по общи тематики, по този начин и по характерни въпроси от банково-застрахователния бизнес. Екипът, който я създава, непрекъснато проучва потребителските запитвания към нея и усъвършенства автономността ѝ и способността ѝ да схваща и да дава отговор независимо на потребителските въпроси, без да се постанова спомагателна помощ от страна на чиновник в контактния център или в клонова мрежа. През предходната година над 70% от ползвателите на ОББ Мобайл към този момент употребяват и услугите на Кейт.

В една от настоящите акции клиентите на ОББ Мобайл могат да приказват с Кейт за човешкото влияние върху природата. Кейт им задава 3 любопитни въпроса, а в подмяна на тяхната ученолюбивост ОББ ще засади дърво.

Повече информация за развиването на персоналния цифров помощник може да намерите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР