Дигитални уроци, онлайн игри и консултации предлагат учители от Свищов

...
Дигитални уроци, онлайн игри и консултации предлагат учители от Свищов
Коментари Харесай

Учители от Свищов ще помагат и на децата от градините

Дигитални уроци, онлайн игри и съвещания оферират учители от Свищов на децата от детските градини и техните родители. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново от Образователния отдел на Общината и увериха, че демонстрират нужната отговорност по отношение на продължаващото изключително състояние в страната и вършат всичко допустимо, с цел да оказват помощ на майките и татковците, които са у дома със своите малчугани. Педагогическите експерти не прекъсват положителната връзка с децата и техните родители, като основават организация за осъществяване на отдалечена педагогическа работа.
„ Комуникацията е допустима посредством е-поща, обществени мрежи и други, при което на децата в домашни условия се оказва поддръжка за подготовка и извършения. Не забравяме, че главната форма на взаимоотношение в детската градина е играта. Вече са предоставени линкове за достъп до електронните запаси на издателствата, с които работим. През идващите седмици педагогическите експерти ще употребяват всички различни разновидности за учене, преподаване и игра от разстояние, ще употребяват създадени от тях, извършения и задания с игрови темперамент, които ще изпращат на родителите, ще популяризират електронни разработки на дидактични игри по математика и български език, логопедични карти, градивни занимания. Ще дават непрекъснато информация за децата и родителите, ще дават нужните инструкции и на практика препоръки за осъществяването на поставените задания. Директорите ще изготвят времеви график за консултиране на родителите от съответните учители за противоположна връзка от постигнатите резултати и/или срещнати компликации при асимилиране на заниманията. Призоваваме децата и родителите да бъдат дейни като наблюдават и търсят противоположна връзка за осъществяването на дилемите “, се споделя в обръщението на педагозите.
За останалите обитаеми места, учителите ще разпространят материали, с които децата разполагат в детските градини със съответни инструкции за работа по тях до децата и техните родители. Ще има и противоположна връзка, учителите ще съветват тези, които се затруднят при асимилиране на заниманията. При декларирано предпочитание ще се провеждат и самостоятелни съвещания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР