Дигиталната трансформация в същността си представлява интегрирането на цифровите технологии

...
Дигиталната трансформация в същността си представлява интегрирането на цифровите технологии
Коментари Харесай

Тенденции в дигиталната трансформация за 2024 г.

Дигиталната промяна в същността си съставлява консолидираното на цифровите технологии във всички аспекти на бизнеса. Това коренно трансформира метода, по който бизнесът действа и усилва цената, която той носи на клиентите си. Въвеждането на тактики за цифрова промяна във всички софтуерни браншове сътвори още по-голям напън върху бизнеса да приготви своя тактика и да се приспособява към бъдещето. Ето кои са преобладаващите трендове за 2024 година

AI в светлината на прожекторите

Изкуственият разсъдък се трансформира, без пресилване, в софтуерен колос и ще продължи да се развива освен през 2024 година, само че и в продължение на доста години напред. Бизнесите по света се приготвят да усъвършенстват своите тактики за цифрова промяна с AI, като влагат съществено в консолидираното на AI технологии в своите бизнес модели и надграждат и преквалифицират своята работна мощ, с цел да могат да осъществят цялостния си капацитет.

Машинното образование, като част от AI, включва създаването на логаритми и модели, които разрешават на компютрите да учат и вършат прогнози или да взимат решения без непосредствено програмиране и се чака да бъде във фокуса на вложенията и развиването през 2024 година Силният интерес към него се дължи на капацитета му, обвързван с усъвършенстване на процесите, ускорение на автоматизацията и понижаване на оперативните разноски.

Клиентското преживяване в основата на трансформацията

Използването на новаторски технологии за възстановяване на потребителско преживяване ще бъде друга значима цел за бизнеса през 2024 година Клиентското преживяване включва цялостното взаимоотношение, което клиентът има с дадена компания - от първичния контакт до съдействието по време и след покупката. Това важи за всеки аспект на контакта и взаимоотношението сред клиента и бизнеса, в това число реклама, обслужване на клиенти, процеси на закупуване, потребление на продукта или услугата и даже следваща връзка.

Глобалните лидерски екипи в този момент виждат цифровата промяна като жизненоважна за оформянето на техните тактики и начинания за възстановяване на потребителско преживяване, защото по-голямата му персонализация придобива все по-голямо значение.

За да успее бизнесът да усъвършенства потребителско преживяване, е належащо да употребява платформи за данни за клиенти (CDP). Чрез тях той може да консолидира всички данни, да разполага с опцията за общия им обзор и да обезпечи нужната персонализация. Когато всички данни са централизирани и предпазени на едно място, става доста по-лесно те да се проучват и да се подхващат нужните дейности. Такъв вид платформи са актуалните, CRM и B2B решения, които дават на бизнеса способността да борави с консолидирани и предпазени данни и надлежно да реагират съответно в разнообразни обстановки, повишавайки своята доходност. Такива са и решенията, предлагани от.

Киберсигурност

Киберсигурността ще продължи да бъде от първостепенно значение за бизнеса през 2024 година Като общ термин тя включва всички технологии, процеси и практики, предопределени да защищават от неоторизиран достъп, употреба или увреждане на цифрови активи. Екипите по киберсигурност освен ще приготвят най-хубавата отбрана за чиновниците на дадена компания, само че ще продължат да проектират постоянни протоколи за сигурност и инфраструктура за отбрана против евентуални офанзиви. Тези офанзиви могат да бъдат под формата на злотворен програмен продукт, фишинг офанзиви, неоторизиран достъп и пробиви на данни. Защитата против пробиви на данни ще бъде от изключително значение, защото цената на цифровизираните данни на клиентите продължава да стремглаво да пораства, а приключването на информация освен подкопава доверието им, само че и води до съществени правни затруднения.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е локалният офис на SoftOne Technologies S.A., водач в създаването и предлагането на софтуерни артикули и услуги за бизнеса.

SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, учредена през 2002 година, която се концентрира върху създаването на ERP, CRM и новаторски услуги в облака. SoftOne е с централно ръководство в Атина, Гърция и обезпечава бизнес решения както локално, по този начин и под формата на програмен продукт като услуга (SaaS) на междинни и огромни организации, като е удостоено с голям брой награди за водачество на пазара и нововъведения. Днес SoftOne има повече от 300 чиновници на цялостен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни. Те сплотяват бизнес процесите в цялото дружество благодарение на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се употребяват от над 32.000 компании на няколко интернационалните пазара и се поддържат посредством обширна мрежа от (над 600) сътрудници.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите софтуерни екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които сега работят повече от 450 софтуерни и бизнес експерти. Компаниите от Групата се концентрират върху създаването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, новаторски облачни услуги, приложения за корпоративна подвижност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили голям брой награди и оценки за своята иновативност и принос в поддръжка на процеса на цифрова промяна на фирмите.

Приложенията и решенията на Групата се употребяват от повече от 75 000 компании в Гърция и няколко интернационалните пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат посредством необятна (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки непрекъснатия си стратегически ангажимент към нововъведенията, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP през днешния ден е неоспорим водач на гръцкия пазар на облачни решения и решителен състезател в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) съоръжения. Освен това SOFTONE Group е най-големият снабдител на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото разбиране на портфолиото от артикули и услуги на групата образува най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР