Дигиталната трансформация не е крайно състояние за компаниите, а движеща

...
Дигиталната трансформация не е крайно състояние за компаниите, а движеща
Коментари Харесай

Уебинар на Veritas: дигитална трансформация и защита на данните


Дигиталната промяна не е извънредно положение за фирмите, а движеща се цел. Защо това е по този начин и какви са рисковете за данните е тематиката на уебинар с присъединяване на Veritas, чиито решения придвижват отбраната на корпоративната информация на напълно ново равнище.

Ако се интересувате от решенията за ръководство на корпоративни данни и най-хубавите решения за архивиране и възобновяване, в случай че желаете да чуете за най-новите трендове в ръководството на данни в облака, запазете в календара си датата 12 януари, вторник, 18 :30 – 19:30 ч.

Тери Полард, шеф услуги за техническа поддръжка във Veritas Technologies – световен водач в корпоративното ръководство и отбраната на данните, ще се включи онлайн от Англия в, проведен от Sutherland България.

Тери ще приказва за цифровата промяна, ИТ сложността, силата на абстракцията и по какъв начин продуктите и решенията на Veritas издигат отбраната на данните на напълно ново равнище.

Можете ли да си визиите, че 94% от фирмите във Fortune Global 100 не претърпяват пагубна загуба на данни? Всички те разчитат на Veritas Technologies за отбрана и опростяване на ръководството на данните.

В световен мащаб решения на Veritas употребяват над 80 000 клиента. Veritas е измежду клиентите на Sutherland, за които екипът на компанията дава комплицирани корпоративни механически услуги по целия свят.

Регистрацията за уебинара е отворена  и е изцяло безвъзмездна. Събитието ще се организира на британски език. Допълнителна информация за Veritas, Тери Полард и уебинара е налична на страницата на.

фирмена публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР