Дигиталната платформа Holler се въвежда чрез ОП Туризъм“ и ще

...
Дигиталната платформа Holler се въвежда чрез ОП Туризъм“ и ще
Коментари Харесай

Столична община въвежда системата Holler в туризма

Дигиталната платформа Holler се вкарва посредством Оперативна програма „ Туризъм “ и ще дава противоположна връзка с туристите в София, оповестиха от Столична община.

Иновативната система разрешава на гостите на столицата да оценят престоя си, да споделят какво ги води в София, да дадат мнение за разнообразни културни обекти, заведения за хранене, събития, които са посетили. Платформата за противоположна връзка с туристите работи посредством QR кодове, сложени в Туристическите осведомителни центрове и на всички бланки на отдел „ Категоризация и надзор “ в Оперативна програма „ Туризъм “.

На туристическия отрасъл в София също се дава опция да употребява системата Holler и посредством противоположна връзка да дава отзиви, рекомендации и оферти за насърчаване на туристическия капацитет на града.

Информацията от цифровата платформа Holler ще помогне да се усъвършенства съществуващият туристическия артикул в София, да се сътвори нов, с цел да се трансформира столицата в още по-атрактивна и мечтана туристическа дестинация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР