Дигитализацията на учебния процес е ключов елемент, чрез който се

...
Дигитализацията на учебния процес е ключов елемент, чрез който се
Коментари Харесай

Детските градини в Сандански спечелиха четири проекта по Национална програма „Информационни и комуникационни технологии“!

Дигитализацията на образователния развой е основен детайл, посредством който се усъвършенства процесът на образование, покачва се неговата успеваемост и се подкрепя навлизането на нововъведенията, основани на осведомителните и информационните технологии.

За обезпечаване на модерна просветителна среда и измежду най-малките, детските градини в град Сандански завоюваха четири плана по програмата, чиято реализация обезпечава съвременно съоръжение за подкрепяне на просветителния развой.

Детските градини „ Дора Габе “ и „ Пролет “ се оборудваха с портативни компютри. Интерактивни дъски и късофокусни проектори бяха извоювани от ДГ „ Здравец “ и ДГ „ Радост “.

Детска градина „ Първи юни “ към този момент има закупена техника по програмата през предходните две години и тази година не взе участие в класирането.

Децата са нашето бъдеще, а внедряването на просветителни електронни запаси е извънредно значимо за тяхното образование и насърчаване на ключове компетентности в областта на осведомителните технологии.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР