Digital4 се завръща в Стара Загора за трето вълнуващо издание,

...
Digital4 се завръща в Стара Загора за трето вълнуващо издание,
Коментари Харесай

Водещи eCommerce компании идват за среща с бизнесa на Digital4StaraZagora

Digital4 се завръща в Стара Загора за трето вълнуващо издание, което ще се организира на 10 и 11 ноември в Културен център, Стара Загора. По традиция тематиката на конференцията преглежда трендовете в онлайн търговията за идната година. Събитието дава обещание потребна информация, положителни страсти, благоприятни условия за основаване на скъпи контакти и не на последно място – нововъведения във формата, които ще създадат цялостното преживяване на посетителите още по-вълнуващо. Двудневната конференцията ще бъде публично открита на 10 ноември в 9 часа от Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора, Любомир Атанасов, основател и уредник на Digital4 и Димитър Иванов, Ambassador на Digital4StaraZagora.

Градът на липите ще посрещне едни от потвърдилите се и сполучливи представители на цифровия отрасъл в България. Програмата включва лекции и полемики, в които ще вземат присъединяване представители на бизнеси, рекламодатели, и експерти, които ще споделят скъпи на практика препоръки и ще дадат насоки в трендовете за идната година в областта на цифровия маркетинг и онлайн търговията. Програмата на третото издание на  Digital4StaraZagora: Тенденции в онлайн търговията 2024 е основана под формата на самобитна книга, която ще разгърне четирите съществени глави в електронната търговия: Глава 1 Платформи и технологии, Глава 2 Създаване на наличие, Глава 3 Маркетинг и популяризация, и Глава 4 Фулфилмънт, логистика и потребителско обслужване. За пръв път тази година, уредниците са подготвили още един интерактивен формат, който ще донесе спомагателна добавена стойност на посетителите.  След края на всяка глава за сцената ще се качи онлайн търговец за изявление, в което да опише на аудиторията за своя опит, провокации по пътя и историята на тяхното превъзмогване.

Програмата на конференцията е основана да бъде от изгода за всички типове бизнеси – от стартъпи, през компании, които към момента нямат построено онлайн наличие, до огромни компании, които са водачи в eCommerce бранша. Посетителите ще научат трендовете за 2024 година в рекламите и популяризацията в Meta – Фейсбук, Instagram, TikTok, както и новостите при платформите за онлайн търговия. Фокус в програмата ще бъде основаването на маркетингов проект – установяване на публика, систематизиране на бюджет, сполучливи тактики, както и логиката на психиката на потребителя – Как интензивностите ни да бъдат по-успешни?

Digital4StaraZagora е място, където нововъведенията срещат вдъхновението, а бизнеса среща опита. Събитието се реализира с генералното партньорство на Община Стара Загора и Invest Stara Zagora, a негови уредници са Internet Media Group и цифрова организация Valival. Не изпускайте тази неповторима опция да разширите познанията си и да създадете скъпи контакти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР