digital.bgВсички знаят и говорят за популярните туристически дестинации, но какво

...
digital.bgВсички знаят и говорят за популярните туристически дестинации, но какво
Коментари Харесай

4 полезни приложения за намиране на интересни и уникални туристически места

digital.bg

Всички знаят и приказват за известните туристически дестинации, само че какво да вършим в случай че желаеме да открием неповторими и ексцентрични места, които да посетим?

 

Тези приложения предложени от Make Use Of ще ви оказват помощ да намерите нещо по-различно и занимателно.

 
1. Triptipedia (онлайн)
 



 

Triptipedia е опция на Wikivoyage и Wikitravel. Сайтът напълно се генерира от потребителите, което значи, че пътешественици и локални хора прибавят информацията в Triptipedia. Разликата от уеб страниците на Wiki е, че всяка информация за обещано място се прибавя като пост в блога. Посетител или локален може да споделя своите хрумвания за града и атракциите. Това също ви дава опция да коментирате този пост и да получите препоръки, нещо което го няма в Wikivoyage и Wikitravel.

 
2. The Culture Trip (онлайн, Android, iOS)
 



 

The Culture Trip е един от най-хубавите безвъзмездни пътеводители в интернет. Сайтът обгръща множеството градове в света, като акцентът е върху подпомагането на туристите да открият историята и културата на това място по нетрадиционни способи. За всяка дестинация има голям брой публикации и видеоклипове, които може да се намерят единствено тук.
3. Where Would You Go? (онлайн)


 

Where Would You Go основава неповторима карта за вас без да изисква регистрация. За задачата би трябвало да въведете нужните данни – начална и последна точка, мечтани спирки, желания за оставяне за къса отмора и други Резултатът е карта с уникален URL адрес, който може да споделите с приятелите си. Те от своя страна може да прибавят места, които съгласно тях са изключително забавни, както и коментар за това за какво ги предлагат.
4. FreeTour (онлайн)


 

В множеството огромни градове има доброволци и гидове, които организират безвъзмездни или евтини турове на избрани елементи от града. Може да е мъчно да ги намерите с помощта на Google и да имате потребност от FreeTour. Приложението ви разрешава да филтрирате дейностите по цена, рейтинг, езици и категории. FreeTour има огромна общественост, тъй че ще намерите мнения и оценки за съвсем всяка дестинация и активност, допустима там.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: