digital.bgИма много причини, поради които може да искате да запишете

...
digital.bgИма много причини, поради които може да искате да запишете
Коментари Харесай

Как да записвате разговорите на вашия Android телефон

digital.bg

Има доста аргументи, заради които може да желаете да запишете телефонно позвъняване. Мобилната операционна система на Google няма формален метод за това, само че потребителите на Android може  да го създадат.

``
реклама

Ако вие не знаете по какъв начин да записвате раговорите по телефона си, разгледайте информацията на androidauthority. Има няколко метода, по които може да го извършите. Имайте обаче поради, че записването на позвънявания не е законно на всички места по света. Ваша е отговорността да изследвате законите по въпроса, преди да предприемете тази крачка.

Поради тази причина, Гугъл не е последовател на записването на диалози, от години.  Официалният API за запис на диалози бе отстранен с стартирането на Android 6.0 Marshmallow. Но разработчиците съумяха да открият решение, с цел да поддържат тази функционалност жива, само че Гугъл най-сетне дефинитивно лиши опцията да се записват диалози с Android 9.0 Pie.

Потребителите употребяващи Android 9.0 Pie или по-нова версия са принудени да разкодират телефоните си, в случай че желаят да записват диалозите си посредством приложения на трети страни.

 
Записване на диалози с диктофон
 



 

Тези, които не желаят да се занимават със комплицирани приложения, разкодиране или други затруднения, могат да създадат нещата по остарелия метод. Купете си диктофон и записвайте диалози посредством високоговорителя. Качеството може да не е идеално и изисква физически стъпки, само че ще си спестите не малко главоболия.

 
Записване на диалози с друго устройство
 



 

Ако имате различен смарт телефон, таблет или компютър в близост, може да го употребявате като спонтанен диктофон. Повечето смарт телефони се оферират с авансово конфигурирани приложения за запис на глас. 

 
Записване на диалози с Гугъл Voice
 



 

Най-официалният метод за записване на диалози е като употребявате Гугъл Voice, услуга, предлагана от самия колос. Въпреки това има някои дефекти на тази услуга; тя не работи отвън Съединени американски щати и може да записва единствено входящи повиквания. Иначе е превъзходен вид.

 
Записване на диалози с приложение на трета страна
Много приложения на трети страни могат да записват вашите диалози. Само имайте поради последните версии на Android и някои производители може да не ги поддържат. Ето някои от тези приложения: ACR Call Recorder (безплатно,$4,50), Automatic Call Recorder (безплатно, $7), Blackbox Call Recorder (безплатно,$1 на месец) и Call Recorder Automatic (безплатно, $5)

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР