digital.bgGoogle Maps неизменно е първата асоциация, която всеки от нас

...
digital.bgGoogle Maps неизменно е първата асоциация, която всеки от нас
Коментари Харесай

Приложението Google Маps вече е изтеглено над 5 млрд. пъти за Android

digital.bg

Гугъл Maps непроменяемо е първата асоциация, която всеки от нас си прави, когато стане въпрос за навигация. Неслучайно това е един от най-използваните артикули на компанията и обект на непрестанни софтуерни ъпдейти. Услугата също по този начин е авансово конфигурирана на огромен брой смартфони с Android, което в допълнение способства за известността на Гугъл Maps. Най-добрият образец за това какъв брой сполучлива е платформата за навигация са броя на записаните изтегляния.

Последните данни на AndroidHeadlines разкриват, че Google Maps вече може да се похвали, че е минало впечатляващата граница от 5 милиарда съоръжения. Имайте поради, че в тази ситуация става въпрос само за Гугъл Play и версията на за Аndroid. Любопитна детайлност е, че даже формалното приложение на Гугъл няма толкоз изтегляния, което единствено по себе си прави триумфа на Гугъл Maps още по-значим. Припомняме ви, че YouTube също регистрира над 5 милиарда инсталации за Android. 

 



 

Tретото заглавие, което също има повече от 5 милиарда изтегляния е Гугъл Play Service, само че това не е мобилно приложение в класическия смисъл на думата. Остава да се въоръжим с още самообладание, с цел да разберем какъв брой време ще отнеме на формалния клиент на Гугъл за мобилната платформа да се причисли към Гугъл Maps и YouTube. Това са заглавия, които имат основно значение за известността и разгръщането на огромната екосистема от услуги и приложения на Android.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР