digital.bgGoogle Maps има функция, която ви позволява да споделяте местоположението

...
digital.bgGoogle Maps има функция, която ви позволява да споделяте местоположението
Коментари Харесай

Как да споделим местоположението си от Android телефон

digital.bg

Гугъл Maps има функционалност, която ви разрешава да споделяте местоположението си от Android телефон с контактите си. Това е голямо улеснение в случай че сте се уговорили да се срещнете на непознато място.

Помогнете на всичките си другари да стигнат до празненството ви в точния момент, като следвате управлението на Business Insider за това по какъв начин да споделите местоположението си от Android телефона си.
Как да споделяте местоположението си благодарение на Гугъл Maps?
Можете да споделите местоположението си с всеки от контактите си, само че процесът е друг според от това дали контактът ви има профил в Гугъл или не. Ако контактът има профил в Гугъл, ето какво би трябвало да извършите:

1. Отворете приложението Гугъл Maps на Android устройството си. Ако към момента не сте го създали, влезте в Гугъл профила си.

 

2. Докоснете иконата, наподобяваща три отвесни линии, ситуирана в горния ляв ъгъл на екрана, с цел да отворите менюто.

 

3. Докоснете „ Location sharing “.

 



 

4. Докоснете „ Get started “.

 

5. Изберете период от време, в който желаете да споделяте местоположението си. Можете да зададете избран брой часове, като докоснете бутоните „ + “ и „ - “, или докоснете „ Until you turn this off “, с цел да продължите безкрайно да споделяте местоположението си.

 

6. Докоснете контакта (контактите), с които желаете да споделите местоположението си, след което докоснете „ Share “.

 



 

Вашият контакт към този момент може да отвори приложението си Гугъл Maps и да види къде се намирате на картата. Когато желаете да изключите шерването на местоположението си, върнете се в менюто „ Location Sharing “ и докоснете „ X “ до индивида, с който към този момент не желаете да споделяте местоположението си.

 



 
Как да постъпите, в случай че вашият контакт няма Гугъл профил?
Ако вашият контакт няма профил в Гугъл, той няма да се демонстрира измежду контактите ви в Гугъл Maps. Когато това се случи, направете следното:
1. Прекарайте пръст през контактите си, до момента в който стигнете до иконата с надпис „ More “, която би трябвало да докоснете.

 



 

2. Докоснете „ Copy to clipboard “.

 

3. Докоснете иконата на кламер, ситуирана до аватара на вашия профил.

 

4. Докоснете линка, която се появява в средата на екрана. Така ще я копирате и ще можете да я поставите на всички места.

 



 

5. Споделете линка с вашия контакт чрез  някое приложение за известия или посредством имейл. Когато някой отвори линка, той ще бъде отведен до Гугъл Maps, където може да види вашето местонахождение.

 

За да спрете шерването на вашето местоположение, докоснете „ Location sharing “ от менюто, по-късно докоснете иконата „ X “ до контакта (контактите), с който желаете да спрете шерването на вашето местонахождение.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума мо
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР