digital.bgGmail е предпочитана имейл услуга за милиони собственици на смартфони.

...
digital.bgGmail е предпочитана имейл услуга за милиони собственици на смартфони.
Коментари Харесай

Kак най-бързо да превключваме между различни акаунти в Gmail за Android

digital.bg

Gmail е желана имейл услуга за милиони притежатели на смарт телефони. Ако и вие сте един от тях евентуално сте забелязали, че промяната на няколко акаунта може да се окаже сложна задача. Гугъл са подготвени с потребно решение на казуса под формата на функционалността " Swipe-To-Switch ". Припомняме ви, че тя към този момент е налична за Гугъл Maps, Гугъл Drive и Contacts. като скоро ще е налична за потребителите на Gmail за Android.

 

Според данни оповестени от AndroidPolice интеграцията на функционалността " Swipe-To-Switch " е най-интересното усъвършенстване във Version 2019.08.08 на мобилното приложение. Актуализацията ще ви разреши с едно придвижване на пръста нагоре или надолу върху профилната ви фотография да промените oтворените профили в Gmail. Другият вид е да кликнете на изображението и да изберете от листата стремежи акаунт, както до момента.

 



 

Новата функционалност в Gmail сигурно ще се хареса на много хора, защото ще ви спести скъпо време, до момента в който споделяте от смартфоните. Любопитен факт е, че " Swipe-To-Switch " е налична за устройствата с iOS от месеци и е необичайно, че Гугъл се нуждаят от толкоз време, с цел да я интегрират към личната операционна система. Новата версия на приложението Gmail към този момент се популяризира и в къси периоди ще е налична за всички.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР