digital.bgFacebook не крият плановете си да следят в една унифицирана

...
digital.bgFacebook не крият плановете си да следят в една унифицирана
Коментари Харесай

Facebook Stories ще позволява да споделяме публикации в Instagram

digital.bg

Фейсбук не крият проектите си да наблюдават в една унифицирана платформа всичките си приложения за връзка. Интеграцията на Messenger, Instagram и WhatsApp е комплициран развой, който изисква превъзмогване на редица софтуерни провокации. Въпреки това компанията се надява да откри решение и последователно да трансформира тази концепция в действителност. Следващата стъпка за унищожаване на границата сред приложенията е обвързвана с нова функционалност, която към този момент се тества от разработчиците на Фейсбук.

Благодарение на нея потребителите ще могат да качват обява във Facebook Stories, която автоматизирано ще се ъплоудне и в Instagram профилите. Със сигурност тази функционалност може да спести скъпо време на мениджърите на повече обществени сметки, само че също и на най-активните консуматори, употребяващи двете платформи. Новата функционалност се чака да способства за възстановяване на качеството на постовете в Instagram и подбора на най-атрактивно наличие от логаритмите на приложението, съобщавa ТеchCrunch.

 



 

Някои анализатори даже дефинираха тази концепция като една от най-големите промени свързани с размиването на самоличността на Instagram и сливането ѝ във Фейсбук. Припомняме ви, че още преди три години компанията разреши да виждаме Instagram Stories във Фейсбук профилите и в този момент наподобява са подготвени да завършват и противоположния развой. От няколко седмици също по този начин виждаме и " Insagram - From Фейсбук " в приложението, което всекидневно припомня на потребителите кой е притежател на известната платформа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР