digital.bgЕдна от най-добрите характеристики на Spotify Premium е възможността за

...
digital.bgЕдна от най-добрите характеристики на Spotify Premium е възможността за
Коментари Харесай

Какво да направим, ако не можем да изтеглим музиката си от Spotify

digital.bg

Една от най-хубавите характерности на Spotify Premium е опцията за евакуиране на песни за слушане когато и да е и на всички места. Spotify Premium ви разрешава да изтегляте до 10 000 песни на до пет устройства, тъй че да не се постанова да употребявате скъпите си мобилни данни, с цел да стриймвате обичаната си музика и подкасти до момента в който сте в придвижване.

Понякога обаче Spotify може да ви основава проблеми, когато се пробвате да изтеглите ария. Според Business Insider има няколко аргументи за това.
Уверете се, че интернет връзката ви е добра


Проверете дали имате Wi-Fi връзка в горния ляв ъгъл на екрана и дали връзката е мощна. Ако виждате признака Wi-Fi, само че песните не се изтеглят, отидете в секцията Wi-Fi в настройките на вашия телефон и се уверете, че мрежата, към която сте свързани, няма сигнали за неточности до нея.

Ако има „ Unsecured Network “, може да се наложи да предприемете спомагателни стъпки за свързване. Ако виждате „ Connected, No Internet “, има нещо неправилно в самата Wi-Fi мрежа.

По подразбиране, Spotify ви пречи да изтегляте песни през клетъчни мрежи за данни, тъй че в случай че имате LTE връзка вместо Wi-Fi връзка, песните ще изчакат до идващия път, когато се свържете с Wi-Fi, и тогава ще се изтеглят.

Ако желаете да активирате изтеглянето посредством мобилни данни, докоснете иконата на зъбно колело за настройки в мобилното приложение, докоснете „ Music Quality “, и включете „ Download Using Cellular “.
Уверете се, че имате задоволително място на устройството си


Уверете се, че в паметта на устройството ви има задоволително свободно място за музиката, която желаете да изтеглите. Spotify предлага да оставите най-малко 1 GB свободно място. Можете да ревизирате какъв брой място за предпазване имате на телефона си непосредствено в приложението Spotify:

1. Докоснете иконата за настройки в горния десен ъгъл на вашия начален екран.
2. Превъртете надолу и докоснете „ Storage “.

3. Наличното пространство на телефона ви ще се покаже на екрана.
Абонирайте се за Spotify Premium


Можете да изтегляте песни единствено в случай че сте абонирани за Spotify Premium. Вероятно към този момент знаете дали сте, само че в случай че желаете да ревизирате, изпълнете следните стъпки:

1. Отидете в менюто Settings в приложението Spotify.

2. Докоснете „ Account “.

3. Проверете какво написа до „ Subscription “. Ако не написа " PREMIUM, " това е повода да не може да изтегляте песни. Освен това проверете дали сте влезнали в верния акаунт. Ако откривате проблем свържете се с Spotify, с цел да го разрешите.
Използвате прекалено много устройства


Можете да изтегляте песни единствено на до пет устройства. Ако се опитате да изтеглите на шесто устройство, Spotify автоматизирано ще отстрани изтеглянията, от което и да е от другите устройства, които употребявате минимум.
Имате прекалено много изтегляния


Ако получавате известие за неточност, в което се споделя, че сте достигнали лимита за евакуиране, това е тъй като към този момент сте изтеглили най-много 10 000 песни във вашия акаунт.
Ако желаете да изтеглите още, ще би трябвало да се отървете от остарели изтегляния. Не се тормозете, към момента можете да слушате тези песни, когато сте онлайн.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР