digital.bgAвтомобилната индустрия е изправена пред две впечатляващи иновации, които ще

...
digital.bgAвтомобилната индустрия е изправена пред две впечатляващи иновации, които ще
Коментари Харесай

Това са а първите гуми в света за летящи автомобили

digital.bg

Aвтомобилната промишленост е изправена пред две впечатляващи нововъведения, които ще революционизират метода, по който пътуваме в смарт градовете. От една страна това са колите, които употребяват програмен продукт с изкуствен интелект и могат да се движат самостоятелно. Има и огромен брой компании, работещи над планове на летящи автомобили и тази технология е много по-близо до действителността, в сравнение с евентуално си представяте. Няма да е изненадващо, в случай че до няколко години сходни транспортни средства станат част от всекидневието ни. 



 

Специалистите на Goodyear също поддържат това изказване и най-хубавото доказателство е новият им артикул, който видяхме на Geneva International Motor Show 2019. По време на събитието компанията сподели за първи път концептуалния Aero. Всъщност под това име се крие първообраз на гуми, които освен могат да се движат отвесно, както очаквате, само че и в хоризонтална посока и по този начин действат като витло. Този дизайн ги трансформира в уместно решение за производителите на летящи таксита и коли, съобщи CNet.

 



 

Компанията счита, че финалната версия на гумата ще има още по-иновативен дизайн и ще бъде създадена с ново потомство гъвкави материали. Разработването на разнообразни покрития, които могат да редуцират външни въздействия и да абсорбират удари и други източници на напрежение. Goodyear работят над решения, които да отстранят казуса с износването при продължителна приложимост в водоравен и отвесен режим на работа. Концепцията им несъмнено е много забавна.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР