digital.bgAко се замислите в днешно време е доста трудно да

...
digital.bgAко се замислите в днешно време е доста трудно да
Коментари Харесай

Как да използвате GPS на смартфона, когато нямате интернет

digital.bg

Aко се замислите в днешно време е много мъчно да се загубите, когато имате смарт телефон на разположение. Постоянният достъп до интернет ще ви разреши да намерите верните упътвания, даже да се намирате в непозната страна. На практика навигацията на мобилните устройства е изцяло задоволителна да пътувате и откривате вълнуващи места във всяко едно кътче на планетата. Гугъл Maps евентуално е първата асоциация, която си вършиме, ставайки въпрос за разкриване на най-удобните направления до дадена локация.

Приложението се употребява всекидневно от милиони притежатели на смарт телефони и е обект на непрестанни ъпдейти от страна на Гугъл. Eдва ли има нещо, което да желаете да извършите във връзка с навигацията и да не го откривате в Google Maps. Факт е, че услугата е много добра в откриването на местоположението ни и даване на най-полезната информация за близките забележителности и направления. Има дестинации, които са мъчно достъпи и обсега на мобилните оператори е много слаб, което може да е проблем.

 



 

Добрата вест е, че можете да употребявате GPS от смартфоните, даже при липса на постоянна интернет връзка. Това важи както за Android, по този начин и за iPhone. Целият развой изисква единствено няколко кликвания, оповестява GizChina. За да се възползвате от сходна функционалност е належащо авансово да инсталирате офлайн картите, които ви трябват на мобилното устройства. По този метод можете да употребявате навигацията в съответния регион, когато нямате обсег и респективно мобилна връзка. Гугъл Maps също поддържа сходна функционалност.

Активирането на " Offline Maps " изисква първо да стартирате приложението на своя смарт телефон. След това кликнете върху профилната ви фотография в горната част на меню. Изберете опцията " Offline Maps " от менюто. Преминаваме и към най-важната стъпка, а точно кликването върху " Select Your Own Map " и избора на местоположението, която желаете да съхраните за приложимост в офлайн режим. Трябва да се съгласите с изтеглянето на файла, което вършиме от бутона " Download ". Предварително ще видите и информация, разкриваща какъв е размера на картите.https://www.digital.bg/

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР