Диференцираната ДДС ставка може да не намали цените, но това

...
Диференцираната ДДС ставка може да не намали цените, но това
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Възраждане иска премахване на ДДС за тока, парното и топлата вода

Диференцираната Данък добавена стойност ставка може да не понижи цените, само че това ще блокира повишаването на цените за известно време. Искаме унищожаване на Данък добавена стойност за тока, парното, топлата вода. Бихме могли да договорим облекчения в цената на газа с Русия. Събрани са към 400 000 подписа за референдума. Това сподели за " Твоят ден'' Ангел Георгиев от " Възраждане ".

Според него е наложително да се върне същинското машинно гласоподаване. " На процедура сегашните машини са принтери. Не е на дневен ред електронно гласоподаване ", счита той. Относно районен съд Македония той мисли, че България би трябвало да отбрани българите на всички места по света. " Ще настояваме да се постави завършек на антибългарската акция. В момента имаме псевдополитически хайлайф, дирижиран извън. Чрез приложимост на мека мощ и дипломация ще се оправим - вложения, български медии, да разчупим оковите ", съобщи той.

По думите му не трябва да одобряваме битовите консуматори да излизат на свободния пазар, а небитовите още веднъж би трябвало да се върнат на контролирания пазар. Така ще имаме по-ниски цени и непоклатимост. Свободният пазар е инструмент за повишение на цените. В Козлодуй и Белене би трябвало да отворим оптимално доста нови мощности. Нови реактори на всички места, където е допустимо ", уточни Георгиев.

Приоритети на " Възраждане " са референдума за българския лев и опазване на българските въглищни мощности.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР