Диетоложката Ирина Строгая даде пет съвета, които ще ви помогнат

...
Диетоложката Ирина Строгая даде пет съвета, които ще ви помогнат
Коментари Харесай

Как бързо да премахнем нежелания корем

Диетоложката Ирина Строгая даде пет съвета, които ще ви оказват помощ бързо и дейно да се отървете от мазнините по корема.

Според специалиста, храненето играе основна роля в процеса на изгаряне на мазнини. Кетогенната диета ви разрешава да поддържате равнищата на инсулин допустимо най-ниски, което доста форсира битката с телесните мазнини в региона на талията, написа zdrave.to.

Диетологът посъветва да се включат в диетата допустимо най-вече въглехидрати, само че тъкмо избрани. Говорим за зеленолистни, които съдържат доста фибри, които по никакъв метод не оказват въздействие върху равнищата на инсулина.

Препоръчителната порция протеин не е по-голяма от размера на дланта на човек. Прекомерният банкет на протеин може да аргументи уязвимост и понижаване на кетозата, а неговият недостиг може да аргументи отмалялост. Строго се предлага да се откажатe от нискомаслени протеини.

Що се отнася до мазнините, когато преминавате към кетогенна диета, би трябвало да увеличите количеството мазнини, употребявани, като ядете ядки, зехтин или масло. Кето диетата би трябвало да се комбинира с от време на време недояждане. Специалистът означи, че достатъчната консумация на мазнини оказва помощ да останете по-дълго без храна.

Не забравяйте за витамините. Хората на кето диета се нуждаят от повече витамини от група В и електролити. Първите се намират в огромни количества в питателните дрожди, а вторите в морската сол.

Строгая акцентира, че за реализиране на дълготрайни резултати в битката с коремните мазнини е доста значимо всички промени в диетата да са приятни и да се трансфорат в метод на живот. Благодарение на кето диетата можете освен вечно да се отървете от омразните мазнини в региона на талията, само че и да подобрите когнитивните функционалности, както и да повишите равнищата на сила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР