Диетата на Виктория Бекъм e попадала неведнъж в заглавията през

...
Диетата на Виктория Бекъм e попадала неведнъж в заглавията през
Коментари Харесай

Яде ли нещо Виктория Бекъм?

Диетата на Виктория Бекъм e попадала нееднократно в заглавията през годините. А в този момент някогашният футболист Рио Фърдинанд даде още повече задълбочена визия за питателните привички на Виктория Бекъм. 44-годишният пенсиониран британски футболист е другар със брачна половинка на Виктория Дейвид.

По време на свое изявление за австралийското радио шоу на Кайл и Джаки О, водещата Джаки О Хендерсън призна, че е захласната от диетата на Виктория. Тогава Рио призна: “Никога не съм я виждал да яде нещо. ” Това не е първият път, в който се приказва за диетата на Виктория, а стилната дизайнерка е известна с това, че е придирчива към храната. Преди време брачният партньор ѝ Дейвид показа в подкаст обичаните храни на някогашната Пош Спайс.

“Ставам много прочувствен по отношение на храната и виното, когато хапвам нещо ужасно, желая всички да го опитат “, сподели той.

“За страдание съм женен за човек, който яде едно и също нещо през последните 25 години! Откакто я срещнах, тя яде единствено риба на скара и зеленчуци на пара. Тя доста рядко се отклонява от това. ” - призна тогава някогашният футболист.

През юли Виктория отговори на това самопризнание, като сподели пред Vogue Australia, че нейният брачен партньор прави тъй че желанията ѝ да звучат скучно, до момента в който в действителност тя изпълва диетата си със здравословни мазнини и постоянно прави детоксикации, като се въздържа от пиянство на алкохол. Тя сподели:

“Това, което имаше поради, е, че в никакъв случай не е срещал някой, който да е по-дисциплиниран в метода, по който се храни. ” “Ям доста здравословни мазнини: риба, авокадо, ядки и такива неща. Пия алкохол, в случай че нямам причина да не го върша. ” - добави тя.

“Детоксикирам се от всичко в продължение на три до шест месеца, когато не пия. Аз съм много последна във всичко, което върша, без значение дали хапвам, упражнявам, пия или не пия. ” - посочи тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР