Диета “5 супени лъжици: Ще отслабнете с 8 кг само

...
Диета “5 супени лъжици: Ще отслабнете с 8 кг само
Коментари Харесай

Диета “5 супени лъжици”: Ще отслабнете с 8 кг само за 7 дни

Диета “5 супени лъжици ”: Ще отслабнете с 8 кг единствено за 7 дни

Много постоянно главната причина за наднорменото тегло е разширеният корем. Това събитие се задейства след преяждане: колкото повече човек яде, толкоз повече стените на стомаха се разтягат и толкоз повече ви се яде по-късно.

Човек просто би трябвало да понижи количеството на порциите, които употребява в даден миг. Стомахът ще се свие до естествен размер, храносмилателните процеси ще бъдат усъвършенствани и ще се отървете от непотребните килограми.

Изпробвайте диетата с яркото название “5 супени лъжици ”!

Нейната успеваемост е невероятна!
Диета “5 супени лъжици ”

Как да следвате тази диета:
Една порция храна би трябвало да бъде 150-200 гр. или 5 супени лъжици.

Няма строги ограничавания, само че за най-хубав резултат си коства да се изключат от менюто сладкишите, шоколада, газираните питиета. Опитайте се да пиете кафето и чая без захар.

Между храненията би трябвало да спазвате период от 3 часа. Пиенето на вода или други питиета директно след ястие не се предлага – това способства за разтягането на стомашните стени.

Примерно меню за диетата “5 супени лъжици ” дневно

7:00 ч. – 5 супени лъжици овесени ядки (ориз, елда, пшеница, мюсли, леща). След 30 минути – чай без захар, кафе с мляко, какао, по желание.

10:00 ч. – всевъзможни плодове, плодова салата, кисело мляко с плодове.

13:00 ч. – 5 лъжици елда (картофено пюре, ориз, рагу от зеленчуци, каша от грах). Протеинов обяд – 200 гр. риба или 200 гр. говеждо месо. Можете да комбинирате артикули: да вземем за пример 3 лъжици елда и 2 части пиле.

16:00 ч. – 200 гр. кефир или краставица с домати или 5 лъжици салата. Можете да ядете орехи и сушени плодове, можете да си извършите дребен сандвич с питка самун и сирене.

19:00 ч. – 5 лъжици елда, или 200 гр. риба, или чаша кефир, или 5 супени лъжици зеленчуци на пара.

Този хранителен проект ще ви помогне да отслабнете бързо и в това време няма да ви навреди. След края на тази диета, килограмите не се връщат: в случай че стените на стомаха са си върнали естествения размер, желанието за преяждане ще остане в предишното.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР