Диего Шварцман дълги години заемаше позицията на първа ракета на

...
Диего Шварцман дълги години заемаше позицията на първа ракета на
Коментари Харесай

Шварцман за първата си среща с Меси: Каза ми, че Надал ме е победил с късмет на Ролан Гарос

Диего Шварцман дълги години заемаше позицията на първа ракета на Южна Америка и това го направи доста известен в родната му Аржентина. Разбира се, то триумфите на Шварцман бяха прекомерно незадоволителни, с цел да му разрешат да придобие звездния статут на топ футболистите в неговата страна, които значително се трансфораха в живи божества, откакто завоюваха златните медали на Световното състезание в Катар през предходната година.

Все отново се оказва, че 4-кратният ATP първенец е задоволително прочут, с цел да попадне в полезрението на една от най-големите икони в международния спорт, а точно Лионел Меси, а ето и какво описа тогавашният номер 8 за първата си среща с футболния вълшебник:

" За пръв път го срещнах преди Световното състезание в Русия през 2018-та година. Точно бях изгубил от Рафа на 1/4-финалите на Ролан Гарос, като изпуснах задатък от сет и пробив. След това излетях за Барселона, където аржентинският народен по футбол организираше своята подготовка и взех решение да отида при тях.

Там се срещнах с Меси и първото, което ми сподели, беше по какъв начин Рафа е имал огромен шанс с дъжда, тъй като водех с 6:4 3:1 и имах опция да осъществявам втори пробив за преднина от 4:1. Това обаче не се случи, а 15-минути по-късно заваля и нещата бяха прекомерно лесни за него на идващия ден, играейки по обяд и на слънце. За мен бе в действителност ужасно, че Меси е гледал мой мач и знае кой съм. Истината е, че към момента изпитвам голям почит, когато го видя, тъй като не желая да кажа нещо неверно или да го притесня по някакъв метод, тъй че нормално се лимитирам с това само да го поздравя " - разкрива някогашният член на международния топ 10.

Wholesome moment:

Diego Schwartzman being giddy about Lionel Messi knowing who he is.
— Tennis Memes (@Tennismemesx)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР