Диего Марадона желае да се срещне с Лионел Меси и

...
Диего Марадона желае да се срещне с Лионел Меси и
Коментари Харесай

Марадона настоява да говори с Меси преди мача с Нигерия

Диего Марадона желае да се срещне с Лионел Меси и останалите футболисти на Аржентина преди решителния мач с Нигерия на следващия ден вечер.
Три хърватски шамара приближиха Аржентина до ранно отпадане (ГАЛЕРИЯ) "Гаучосите " в шах, може би скоро и в мат
След загубата от Хърватия , двукратните международни първенци са опрени до стената. Те имат единствено една точка и би трябвало наложително да победят африканците, с цел да запазят шансове за място в топ 16 на Мондиал 2018. Не всичко обаче е в техните ръце - би трябвало им едно рамо и от " шахматистите ".

Марадона е " гневен и смутен " и даже си разреши да нападне президента на Аржентинската футболна федерация Клаудио Тапиа.

" Струваше ни скъпо да стигнем дотук, единствено с цел да получим три гола от Хърватия и да стискаме палци за удобна развръзка ", сподели той.

Световният първенец от 1986 година съобщи, че " на драго сърце " ще се срещне с треньора Хорхе Сампаоли, като ще вземе със себе си и няколко от някогашните си съотборници.

" Ще защитим достойнството си ", сподели той пред венецуелската телевизия Телесур.

" Аз съм гневен и смутен. Ако си носил тази фланелка, не можеш да гледаш по какъв начин те стъпква тим като Хърватия. Отбор, който не е Германия , Бразилия , Холандия или Испания . "

" Голяма виновност има и президентът на федерацията. Всеки просто одобри, когато Сампаоли пристигна с компютрите, с дроновете и с 14 помощници. Смятам, че липсва престиж от страна на Тапиа. "

В събота Тапиа даде конференция дружно с Хавиер Масчерано , който отхвърли за раздор в връзките сред Сампаоли и играчите.

" Взаимоотношенията ни със Сампаоли са изцяло естествени, само че в случай че се почувстваме некомфортно, ще се разпалваме. Иначе ще бъдем лицемери ", съобщи Масчерано.

Решителната среща сред Аржентина и Нигерия е във вторник от 21 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР