Диего Армандо Марадона има 8 признати деца, но винаги най-известното

...
Диего Армандо Марадона има 8 признати деца, но винаги най-известното
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Марадона трогна света със снимка и послание си към Златното момче

Диего Армандо Марадона има 8 приети деца, само че постоянно най-известното от тях е била най-голямата му дъщеря - Далма. Именно тя раздруса през днешния ден почитателите на Златното момче с думи за умрелия си татко и обръщение към него. 

„ Винаги съм се страхувала доста от гибелта си, само че не и през днешния ден... тъй като знам, че това ще бъде момента, в който ще те видя още веднъж и ще те прегърна още веднъж!  Вече ми липсваш баща! Ще би трябвало да устоя тук, без онази част от сърцето си, която ти отнесе през вчерашния ден със себе си! Ще те обичам и пазя цялостен живот, тъй като ти благодаря за споделения с тебе живот! Унищожена съм, само че ще продължа напред! Изчакай ме там. Обичам те баща!

Ще те обичам и пазя цялостен живот. И в случай че внучката ти желае да ти се обади посредством видеообаждане, ще загивам вътрешно, само че бъди спокоен, че ще й кажа тъкмо кой си бил, кой си и кой ще бъдеш вечно! И тя те обича. Не беше мъчно да те обичам.

Събирам частите и не мога да си показва по какъв начин ще бъде животът ми без теб... НЕ МОГА... Но ето ме с най-хубавия брачен партньор в света и една щерка, което ще ме принуди да продължа напред! Животът е къс, тъй че до скоро! Нося ти маргаритки за твоите футболни калци и апелирам, погледни ме още веднъж с онази обич, която виждаш на фотографията! Обичам те вечно! ", гласи сърцераздирателното обръщение на Далма. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР