Дидо-Дънката е този, с когото се съгласуват голяма част от

...
Дидо-Дънката е този, с когото се съгласуват голяма част от
Коментари Харесай

Коцев: ПП-ДБ ще се бори с „изнесения център на властта“ във Варна

Дидо-Дънката е този, с който се съгласуват огромна част от решенията в Община Варна. Това сподели в предаването „ Тази заран “ Благомир Коцев, който е претендент на ПП-ДБ за кмет на Варна.

„ Ситуацията се трансформира. Само преди два дни излязоха нови социологически данни, които демонстрират, че ние излизаме на балотаж против претендента на ГЕРБ-СДС. Извадката е измежду 800 души и аз имам вяра, че данните са малко по-точни. Цялата сила във Варна и отношението, което хората имат, ми приказва, че те към този момент са подготвени за смяна “, изясни той.

Кандидатът за кмет на ПП-ДБ счита, че 94% от варненци желаят смяна. Той разяснява и предизборния слоган „ Ще си върнем варна от тези, които ръководят в сянка “.

„ За никого във Варна не е загадка, че ръководството не е транспарантно, има доста тясно стопански и подмолни ползи, които диктуват дневния ред в града. Има един стопански кръг. В София преди няколко години станаха известни така наречен „ осемте джуджета “, във Варна пък си имаме „ изнесен център на властта “. Това би трябвало да се промени “, изясни Коцев.  

Той уточни още, че Дидо-Дънката е този, които има стопански ползи и въздействие в общината. Според него огромна част от решенията, които се взимат, би трябвало да бъдат съгласувани с него. „ Доколкото зная той има строителна компания, а казусът с презастрояването във Варна е сериозен “, добави той

Именно против „ изнесения център на властта “ ПП-ДБ счита да се бори. Коцев настоя също по този начин, че би трябвало да има равнопоставеност и правдивост при взимането на решенията във Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР