Диджей Теди Джорджо разказа с подробности как е бил пребит

...
Диджей Теди Джорджо разказа с подробности как е бил пребит
Коментари Харесай

Диджей Теди Джорджо с потресаващ разказ за полицейския побой

Диджей Теди Джорджо описа с детайлности по какъв начин е бил пребит в полицията в Добрич, а също по този начин даде документи с експертизи за следствията от побоя, с негативни проби за алкохол и опиати, както и заповедта, която не е подписал.

" Около 4 часа отивам в полицията в Добрич, с цел да ревизира какво става с моите другари. Защото преди този момент имаше леко сборичкване в ресторанта, в който аз бях. Отидох просто да ревизира дали имат потребност от нещо - вода, цигари, пари. В момента, в който разбрах, че всичко е наред, взех решение да си потеглям. Бях с жена ми и с моя другар Спиридон Михайлов. В този миг пристигнаха двама служители на реда и ми споделих: " Теди Джорджо, идвай да даваш показания ". Попитах за какви показания става дума, откакто не съм взел участие в багра. Нямам касателство. И те: " абе ти на какъв се правиш " и започнаха жестоки обиди и прилагателни, които дори не желая да употребявам”, описа Тодор Василев пред сътрудниците от “Блиц”.

“Това, с което може би ги подразних, бе че има отвърнах: " Ето ви персоналната ми карта, ето ви данните. Пуснете ми призовка по етапния ред и в понеделник, вторник или сряда ще дойда да дам показания, откакто толкоз доста държите. Сега ме оставете, тъй като съм доста изтощен ".

Отговорът беше: " Ако не дойдеш непринудено, ще те приберем по нашия метод ". Попитах ги дали се майтапят, а служителят на реда извади едни белезници. Пак попитах дали се майтапи, а той ми закопча откъм гърба белезниците.

Тръгваме и още на 3-4 ходило преди първия етаж - контра в краката ми и аз паднах по очи. Ритници с кубинките - два удара в главата ми и няколко в тялото. Аз бях в изцяло безпомощно положение, с белезници. Коленете ми са протрити, ризата ми цялата е в кръв.

Събудих се в една стая, в която да ми вземат показания. Крещяха: " Ти на какъв се правиш, бе? Педе*аст, скапаняк.. Сега падна ли ни, бе? Голямият Теди Джорджо на колене... ". Не споделих нито дума, нито ох, нито гък. Продължават: " Подписвай заповедта за задържане... Няма ли да подпишеш, бе? ". Бам, удар в главата ми. Бум, още един. Извади една бухалка и ме попиля от пердах - две ребра и контузия в хълбока. Отново съм изгубил схващане. След това пристигна служител на реда Богданов, който ми избави живота и му благодаря.

Дадох проби за алкохол и опиати в Добрич и Варна. И на двете места и двете са негативни. Навсякъде 0%. Платил съм към 500 лв. от моя джоб за тези проучвания. Сам пожелах да го направя, с цел да не почнат след това спекулации, че съм пил или съм бил надрусан.

На служителите на реда им приседна, откакто желаех тези проучвания. Жена ми и Спиридон са чули по какъв начин единият споделя: " Този път май се наиграхме ".

В Добрич не ме одобриха в болничното заведение, тъй като служителите на реда им се обадиха да не ме одобряват. Във Варна незабавно ме взеха и за мен се погрижиха трима доктори. Изследванията в Добрич демонстрираха две пукнати ребра, високо кръвно и мозъчно разтърсване. И все пак не ме оставиха в болничното заведение.

В навечерието на тези светли празници желая да кажа, че не е добре ситуацията в България. Искам да благодаря на болница " Света Анна " във Варна. На доктор Николов от шокова зала на незабавното поделение и целия екип. На проф. Калевски от неврохирургията, на доцент Кичюков, доктор Генова, доктор Ханджиев. Специални благодарности на лекар Тасков. Благодаря им за прелестното отношение и професионализъм ", описа Теди Джорджо.









Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР