Диджей Дамян се ремонтира от-до в последните години, видя се

...
Диджей Дамян се ремонтира от-до в последните години, видя се
Коментари Харесай

Диджей Дамян се ремонтира от-до в Турция

Диджей Дамян се ремонтира от-до в последните години, видя се преди дни, когато бе излъчено негово изявление пред Мариян Станков – Мон Дьо в предаването „ Събуди се ” по Нова тв. Шоуменът, роден в Смолян, означи 50-тия си празник на 15 април, а наподобява на не повече от 35.
Разликите с визията му от преди пандемията са явни. Така че по всяка възможност Дамян се е подмладил с достиженията на естетичната хирургия таман по време на коронавирус рецесията, около която и съумя да възроди кариерата си.

Дамян е изгладил всички бръчки по лицето си. Не се виждат такива нито на челото му, нито край очите му, каквито имат по принцип мъжете на неговата възраст. При Дамян не изскачат бръчки, даже когато се смее. Така че очевидно е прибягнал до ботокса. Възможно е да се е подмладявал и с филъри, както е съвременно в последно време.

За очите си Дамян е отделил особено внимание. В музикалните среди се приказва, че шоуменът си е правил блефаропластика – хирургическа процедура, с която се поправя отпущането на кожата на горните и долните клепачи. Според слуха, за задачата Дамян е отскочил до Турция. Нищо чудно там да се е възползвал и от някое друго предложение за подмладяване.

Косата му също е като на юноша – гъста, лъскава и без нито един бял косъм, както и брадата му. До преди пандемията напълно не изглеждаха по този начин. Нито зъбите на Дамян, които в този момент са равни и бели като на някогашния футболист Благой Георгиев – Джийзъса. Едва ли на Дамян са толкоз скъпи, само че резултатът отново е впечатляващ.

Фолкпевицата Ваня е най-важният човек в живота на диджея, призна той пред Мондьо. Двамата са дружно към този момент от 20 години. „ Тя ме научи да бъда по-спокоен, балансиран, ухилен. Не съм елементарен за живеене, само че съм занимателен ”, призна Дамян. Подчерта, че Ваня го държи на земята и не се тормози да му споделя всичко право в очите, даже с риск да го ядоса.

Алкохолът и опиатите спънали кариерата му

Алкохолът и опиатите спънали кариерата на диджей Дамян, поради което в продължение на 12-13 години бил „ в плато ”. Кариерата му била в застой, само че за благополучие получил късмет да я възроди. Интересното е, че това се случило таман в пандемията, когато шоубизнесът бе в насилствен застой.

Покрай работата си на диджей, Дамян стартира да води радиопредаване. После започва кариерата си в несъществуващата към този момент тв МСАТ, в която се изявяваше в известните излъчвания „ Тутурутка ”, „ Динамит ” и други. Тъкмо тогава записва първите си песни и обикаля с сътрудниците си от предаванията по турнета. В един миг шоуменът се главозамайва от триумфа си и се поддава на пороци. „ Стигал съм и до крайности. Тогава славата ме беше превзела. Пиех, взимах опиати и имах доста дами. Мислех се за популярен ”, призна той. В един миг усетил, че изпуска това, което го е направило известен. „ Връщането беше доста тегаво ”, признава Дамян.

След 12-13 години „ в плато ”, диджеят възроди кариерата си. В пандемията той стартира да прави онлайн празненства, които станаха много известни.

Работел на сергия

Дамян признава, че знае 2 и 200. Диджеят е роден в семейство с общо пет деца – има четирима братя и една сестра. От дребен знае цената на парите. Разполагали, да вземем за пример, с едно колело, и се редували да го карат на всеки 15 минути. Дамян пеел от дребен и мечтаел да се изявява на сцена, само че приключил Спортното учебно заведение в родния си град Смолян. Станал два пъти народен и пет пъти балкански първенец, както и три пъти балкански рекордьор за юноши по плуване. Отказал се от спорта поради неналичието на задоволително средства, а и не полагал нужните старания и труд на тренировките. Иначе не бил ленив, работи още тийнейджърските си години. Тогава продавал банани на пазара, както и платове. Събирал хартия, шишета, берял билки, с цел да събере пари за дискотека. По-късно ходил на бригада да вади картофи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР