Дидие Щосел - главният изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг груп",

...
Дидие Щосел - главният изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг груп",
Коментари Харесай

Трус в Нова, Дидие Щосел вече не отговаря за телевизията

Дидие Щосел - основният изпълнителен шеф на "Нова Броудкастинг груп ", към този момент не дава отговор директно за Нова тв, а най-вече за дигитализацията на групата, оповестиха за "24 часа " чиновници в медията.
Промяната, направена от шведската компания "Модърн таймс груп " (MTG) - притежател на медийната група в България, докара и до други разбърквания във висшия мениджмънт. Прокуристи на малкия екран стават Вяра Анкова и финансовият шеф Николай Андреев, а Вики Политова - доскорошен действен шеф, ще бъде консултант на Борда на шефовете.
MTG направи измененията в предпоследния работен ден на 2018 година - 28 декември.
Щосел остава член на Борда на шефовете на "Нова Броудкастинг груп ", само че се отдръпва от всекидневната директна работа с Нова тв. Той ще се занимава най-вече с дигитализацията на медийната група.
Прокуристи на компанията стават Вяра Анкова - някогашният общоприет шеф на Българска национална телевизия, която след края на двата си мандата в публичната медия бе поканена да се причисли към управителния състав на Нова тв, и финансовият шеф на Нова тв Николай Андреев. Те в действителност ще са изпълнителните шефове на медията, като съгласно условията на MTG ще подписват взаимно решенията за работата й.
Вики Политова - някогашният общоприет шеф на "Би Ти Ви Медия груп ", която от 4 години е основен действен шеф в "Нова Броудкастинг ", до момента отговаряше главно за продажбите, комерсиалната и маркетинговата тактика на тв компанията. От Нова година тя става консултант на Борда на шефовете на групата.
Своята позиция напълно резервира Силва Зурлева. Тя продължава да е член на Борда на шефовете, като от 2 години дава отговор и за новините на групата. Зурлева в действителност е най-дългогодишният началник на медията от всички в настоящето й управление. Тя е в ръководството на Нова тв от 18 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР