Дидие Дешан благодари на феновете, след като Франция се върна

...
Дидие Дешан благодари на феновете, след като Франция се върна
Коментари Харесай

Дидие Дешан пред феновете в Париж: Споделихме страхотни емоции, въпреки че краят е жесток и боли

Дидие Дешан благодари на почитателите, откакто Франция се върна в Париж след " жестокото " проваляне на финала на Световното състезание от Аржентина в неделя. „ Петлите “ желаеха да станат първият тим, който резервира Световната купа след Бразилия през 1962 година, само че бяха победени с 2:4 след дузпи от Аржентина след вълнуващо тъждество 3:3 в постоянното време и продълженията.

Въпреки това тимът беше посрещнат от голяма навалица от близо 50 000 души, когато се завърнаха в Париж късно нощес, а Дешан изрази благодарността си за поддръжката след такава съкрушителна загуба.

" Наше обвързване по отношение на играчите е да благодарим на всички тези французи, мъже и дами, които ни поддържаха и дадоха доста мощ на тази група. Споделихме страхотни страсти, макар че краят е нечовечен и боли. Не би трябвало да забравяме всичко, което този тим направи, до момента в който имаше доста компликации преди и по време на Световното състезание. Те изпитаха невероятни страсти през този спортен месец ", сподели Дешан пред TF1.

Капитанът Уго Лорис повтори думите на старши треньора си. „ След болката от загубата, посрещането е малко разтуха. Най-важното е признанието на последователите, макар че като спортисти бихме желали да имаме този златен орден и да върнем купата във Франция “, съобщи Лорис.

Сега Франция насочва вниманието си към Европейското състезание през 2024 година в Германия, където ще се стреми да завоюва шампионата за трети път.

Лорис прикани тима си да придвижи мощния си нрав от Катар в идващото си съревнование, добавяйки: „ Въпреки това, което се случи преди и по време на шампионата, ние показахме устойчивост, останахме тим. Трябва да запазим това за Европейското състезание “.

Нападателят Оливие Жиру, който изпревари Тиери Анри като голмайстор на Франция за всички времена в Катар също разяснява представянето на " сините " на Мондиала. „ Ще се прегърнем един различен мощно и ще отидем на отмора, с цел да презаредим батериите си, тъй като има сезон, който би трябвало да приключим. Винаги е мъчно да напуснеш група, с която изкарахме месец и половина. Ние сме като семейство, като братя. “





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР