Диди беше заснет да се наслаждава на разходка с лодка

...
Диди беше заснет да се наслаждава на разходка с лодка
Коментари Харесай

П. Диди е видян да се наслаждава на разходка с лодка с деца само дни преди да се появят кадри от „злоупотребата“ на Каси

Диди беше сниман да се любува на разходка с лодка с децата си единствено дни преди да бъдат оповестени шокиращи фрагменти, които наподобява го демонстрират по какъв начин физически атакува някогашната си -приятелка Каси Вентура.

Рапърът изглеждаше нехаен и спокоен, до момента в който висеше покрай имението си в Маями, попивайки слънцето и се разхождаше по палубата, както и стоеше в лодката. Облечен в бяла тениска и черни къси панталони, комбинирани с панталони, той носеше кремава шапка, с цел да засенчи лицето си от жегата.

Диди носеше и огромни тъмни слънчеви очила и по-късно съблече горнището си, с цел да покаже татуировката си стомах на излет. Той наподобява нехаен на фотосите, направени в неделя, 12 май в Маями Бийч. Предната вечер той също беше забелязан да се любува на вечеря на открито с деца.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: P Diddy не може да бъде преследван от окръг Лос Анджелис, откакто се появи смущаващо „ видео с нахлуване “ на Cassie,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР