Диди Алексиева – жената на актьора Захари Бахаров, е започнала

...
Диди Алексиева – жената на актьора Захари Бахаров, е започнала
Коментари Харесай

Жената на Захари Бахаров стана вестникарка

Диди Алексиева – дамата на артиста Захари Бахаров, е почнала да издава вестник.

 

Той обаче няма да се продава като всички останали, а ще бъде подарък за тези, които купуват билети за основаното от нея шоу „ Поетите Live “. Както е известно в него Захари Бахаров и приятелите му Юлиан Вергов, Владо Пенев, Теодора Духовникова, Бойко Кръстанов, Иван Бърнев и още няколко звезди от родния хоризонт рецитират стихове на известни поети.

 

За задачата Диди е разкрила мощен спонсор. Именно с помощта на него към този момент има и вестник „ Поетите “. В първия брой на изданието, са поместени текстове на Георги Господинов и Стефан Цанев. За момента по този начин и не излиза наяве дали ще има втори брой.

 

Съпругата на Захари Бахаров разкрива, че в тийнейджърските си години е продавала вестници, по-късно е работила в състезателен всекидневник, където я уредили с връзки, а в този момент към този момент издава личен вестник, въпреки и единствено един брой за момента.

Инфо: Уикенд

Тагове: Диди Алексиева Захари Бахаров Юлиан Вергов Владо Пенев Теодора Духовникова Бойко Кръстанов иван бърнев Георги Господинов Стефан Цанев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР