Дичо Христов несъмнено е един от най-популярните родни поп и

...
Дичо Христов несъмнено е един от най-популярните родни поп и
Коментари Харесай

Дичо Христов: Страхувам се войната да не стигне до България. Ако това се случи несъмнено ще защитавам родината си


Дичо Христов безспорно е един от най-популярните родни поп и рок реализатори.

 

На 1 декември навърши 49 години. По този мотив си пожелава здраве за цялото семейство и всички хора, които обича.

 

По отношение на това каква е била за него отиващата си към този момент 2022 година, Дичо споделя, че такова мощно лято като тазгодишното, не е имал в никакъв случай. Що се отнася до персоналния му живот, признава, че всичко се върти към дъщерите му – посветили са се напълно на тях.

 

Твърди, че откогато се родили децата му чества всеки техен рожден ден и това са най-хубавите рождени дни. Те трансформирали живота му значително. Категоричен е, че към този момент не се кефи  толкова от това да забавлява себе си, колкото тях. Сърцето му се цялостни, когато вижда по какъв начин блеснат очите им.

 

Предпочита да прави дарове, в сравнение с да получава.  Ако въпреки всичко някой го попита какво да му купи за даден мотив, дава отговор да отиде да се видят. Най-големите дарове, които е получавал, са двете им дъщери, с които го е дарила брачната половинка му.

 

Като най-хубави моменти в живота си дефинира събиранията с другари. Като най-тъжни показва загубата на баби, дядовци, другари, колеги…  Коронавирусът е лишил няколко близки на сърцето му хора, за които го боли.

 

Той е от хората, които не се тормозят от старостта, защото около заниманията с децата му няма време да мисли за броя на годините. Определя децата си като неговата машина за благополучие. Когато си играе с тях се усеща като на 20.

Категоричен е, че е научил какво е обич, когато се родили децата му – обича ги от заран до вечер, освен това абсолютно.

 

Той е от хората, които имат вяра в ориста и в това, че пътят на всеки един от нас е авансово предназначен. Твърди, че той е миропомазан от ориста – изкарва парите си с лекост (с музика), хората го познават, желаят да свидлив ръката му… Предвид обстоятелството, че никой не го е псувал или обиждал, счита, че се развива в вярната посока.

 

Убеден е, че в случай че не беше се захванал с музиката, е щял да стане риболовец. Би се занимавал и със спорт и добавя, че малко е упражнявал бокс. Музиката обаче е нещото, което му идва от вътрешната страна. Тя му носи такова безметежно успокоение, че го дефинира като все едно се храни или пие вода.

 

След пет години се вижда като капитан. Купил 7-метрова лодка, която сега боядисва, та възнамерява да разхожда дъщерите си с нея.

 

Притесненията му са свързани с това, че войната може да се разрасне и да стигне и до България. Категоричен е, че в случай че се наложи да пази родината си ще го направи, защото е горделив българин. Надява се обаче този пъкъл в Украйна да спре час по-скоро и добавя, че дъщерите му са и малко украинчета по линия на жена му. Имат си баба Нина, която е в Мариупол и не стопират да я мислят. От нея научили, че всички родственици към този момент са мъртви, а в обитаемоте места няма мъже, защото всички са на фронта. Не си изяснява омразата сред двата народа и показва, че украинците са половин българи.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР