DICE продължава да поддържа с качествено съдържание Battlefield V с

...
DICE продължава да поддържа с качествено съдържание Battlefield V с
Коментари Харесай

Следващото голямо обновление за Battlefield 5 идва в края на този месец

DICE продължава да поддържа с качествено наличие Battlefield V с анонса на идващото допълнение за живата услуга на играта: Tides of War. Тази седмица издателят показа обновяване, който съдържа основно фиксове за известни проблеми, свързани с геймплея, а дружно с това анонсира и Tides of War – Chapter 4: Defying the Odds.

Става дума за сериозен пакет със наличие, който ще излиза в продължение на цялото лято до октомври. Тук се включват цели четири нови мултиплейърни карти, като две от тях ще поддържат до 64 играещи. Първата от тези карти се базира на Under no Flag от War Story акцията. Нейното име е Al Sundan и както може да предположите ще ви води към пустинята, предлагайки ви опцията за комбат в голямо намерено пространство и с фокус над преносимите бойни машини и воденето на бойни дейности от далечно разстояние. Следващата карта тук – Marita, сходно на Mercury ви връща в Гърция. Идиличната гръцка провинция и хълма, на който е ситуирано китното островно селце ще ви хвърлят в лудешки отвесен комбат с същински сложни провокации. През август ще бъдат доставени идващите две карти – Provence и Lofoten, които също са ориентирани към пехотата. През октомври пък излиза огромната интервенция с името Operation Underground, която ще служи за мост сред четвъртата и пета част на Tides of War.

А дружно с всичко това, Defying the Odds ще ви даде достъп до доста нови провокации, нови оръжия, транспортни средства, козметични добавки, награди и провокации.

Tides of War – Chapter 4: Defying the Odds започва от 27-ми този месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР